Zajtra ma čaká návšteva u zubára...Ide mi trhat zub...Lenže bude tam aj chirurg a fakt nechapem načo...Mám obavy, že to bude bolieť, že injekcia nezaberie, že to budem citiť...a z toho, načo tam bude ten chirurg...ako keby mi to nemohol vytrhnuť ten zubár
no mne dal injekciu ked mi vyberal nerv a bolo to trochu citit ale su omnoho horsie vecui u zubara a chirurg tam je na to keby sa ten zub zlomil alebo by nastala ina komplikacia
no tak trhal mi ho asi tak pol hodinu a trosku to bolelo,ale dalo sa...no ale potom nastali komplikacie ked mi ta diera co mi ostala zacala hnisat a tu mi museli cistit nazivo
kamoske tahali zub, mala v nom tolko hnisu ze jej injekcia vobec nezabrala, ked jej tahali zub skoro odpadla od bolesti a ked sa konecne zobrala z kresla prec domov, jej mama si vsimla ze dostala na injekciu alergicku reakciu, tak museli niekoho zavolat z boh-vie-kade, ten jej dal do stehna protialergicku injekciu a az po dalsej hodine mohla ist domov...
ja nemam nejake problemy zo zubami, tahali mi len ked som bola mala a ked som si davala strojcek, aj to len zdrave zuby, takze injekcia zabrala a ja som nic necitila
Nevidim dovod preco by injekcia nemala zabrat. Mne dali 2 a kratko na to bol zub vonku ani som nevedel ako. Vobec to nebolelo (samotna injekcia bola neprijemnejsia).
no mne uz trhali 2 zuby a neni to nic hrozne..da sa to prezit..ber to tak ze aj ked ta to teraz mozno bude boliet ( co by nemalo ) ale uz budes mat potom pokoj. aj ja musim v najblizsich dnoch navstivit zubara ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja nemam nejake problemy zo zubami, tahali mi len ked som bola mala a ked som si davala strojcek, aj to len zdrave zuby, takze injekcia zabrala a ja som nic necitila
Čo ti treba pomočiť?