Máte radi zubárov? Bojíte sa ich? Vrtanie z injekciou alebo bez?
Pred nedávnom som sa veľmi bál zubárov. Mal som smolu na zubára, vŕtal mi zuby, aj keď som kričal od bolesti. Niečo také, ako injekcia, mu nič nehovorilo. Tak moc som sa ich bál, že
@2 Skús ten strach nejako prekonať, nieje sa čoho báť Aj ja som sa dosť bál, ale mne pomohlo pri prekonávaní strachu napr. to, že som zmenil zubára a dal som si prvý krát pichnúť dve injekcie. Injekcia síce trochu bolela, ale vrtanie som vôbec necítil a od vtedy sa zubarov nebojím Skús niečo podobné aj ty.
no ja si s mojím zubárom rozumiem výborne,stále so mnou posranduje,aj keď to so mnou nemal ľahké keď som mu ako 4-ročná zahryzla do prsta a následne si zavŕtal do ruky... ale keď ide vŕtať,tak sa bez injekcie nezaobídem ...
zo zubára strach nemám a nič si nepriobjednávam, šetko stojí prachy, u mojej zubárky jedna injekcia tuším cca 2,5€ to radšej vydržím nejaké to šteklenie
nebojím sa zubárov, kedysi som si nechala vŕtať bez injekcie, no po zmene zubára mi ju automaticky dávajú a ja sa nebránim, je to lepšie...a ešte keď si pustí hudbu, nech si robí, nemám problém. už len keby nebol taký drahý
ja k zubárovi chodím len ked je tak zle, že ani najväčšie povolené množstvo ibalginu nezaberá takže som tam už nebola cca. 4 roky a ani sa dúfam nechystám lebo môj zubár je síce dobrý, ale mám pocit, že platím aj za vzduch v čakárni žeby som sa ho nejako bálo to nie skôr sa bojím tej ceny čo povie na konci, ale našťastie mám zatiaľ len jednu plombu
raz v zivote som len mala kaz na mliecnom,vtedy mi jediny krat vrtal zub a nebolelo ma to ..ked idem k zubarovi nemam strach ani radost,sak iba mi pozre zuby a idem domov..len ten moj zubar byva v Blave a ambulanciu v Nitre..a ma ordinovat asi od siedmej dojdem tam o deviatej a on tam skoro nikdy neni a dojde az o desatej..to ma ide rozdrapit!
Ja som nebola uz niekolko rokov, no prave zajtra idem. A som si dala predsavzatie ze teraz ked to prezijem, tak uz budem pravidelne chodit na prehliadky a ked sa aj nejaky ten kaz vyskytne dam si zub preliecit bezboleste ozonom Uz som vyzvedala od par ludi a ze je to super, sice drasie, ale stoji mi to za to...
Nenávidím SESTRIČKU, stále do mňa pre niečo rýpe...dokážem oceniť nepríjemných ľudí, ale ona je na zabitie.
Vŕtanie bez lokálneho umŕtvenia, mám veľmi vysoký prah bolesti (okrem nosa ).
Inak, keď očakávam bolesť, zatínam si nechty (väčšinou dlhé a opilníkované do ostra) do chrbta ruky..Takže po zlezení zo zubárskeho kresla mám dokrvavené ruky, ale ani nepípnem
S lekárov všeobecne strach nemám, neviem prečo Už ako malý som sa vždy ku nim tešil, aspoň som nemusel isť do školy... a ja mám to šťastie že zuby sa mi moc nekazia
Mne trhali zub mudrosti a mal som to tak opuchnute, ze mi zabrala az tretia anesteza a tu bolest som citil az v mozgu, normalne som tam skoro skolaboval, nikdy viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nie je to nic strasne...po tom co si napisal predtym,hej?=D=D=D=D=D ako kde..ja mam fajnu zubarku...
btw kolko platite za injekcie pri vrtani?
Vŕtanie bez lokálneho umŕtvenia, mám veľmi vysoký prah bolesti (okrem nosa ).
Inak, keď očakávam bolesť, zatínam si nechty (väčšinou dlhé a opilníkované do ostra) do chrbta ruky..Takže po zlezení zo zubárskeho kresla mám dokrvavené ruky, ale ani nepípnem