Ja som mal dlhe roky jedneho zubara len chudak nech mu je zem lahka zomrel. A od kedy mam "spickoveho" zubara tak toho sa bojim jak koza noža. Preto tam radsej nechodim
zubarov..xD no až vtedy sa boím ked máám ist naradu...ja máám takú zubáárku že ma zuby bolia aj ked mi nevrta..xD hrozne ma bolí ked mi do zuba stlááča tými paličkami aby zistila či nemáám kazy..nenáávidíím to
zubárov? absolútne nie....nwm prečo sa väčšina ľudí bojí zubárov.....čo je na tom až také strašné? stačí si pravidelne a poriadne umývať zuby....a nemusíte tam chodiť tak často
ani sa sa velmi nebojim...neprezivam ziadne bolesti brucha, krce, triasku ani nic podobne...ale viem si predstavit, ako sa citis, poznam ludi, ktori maju z toho ohromny stres, aj ked nechcu....no nevedia sa toho zbavit. je to uz take podvedome...ale v kazdom pripade, nech ti to dopadne dobre
Pred asi 2 týždňami som musel k zubárke kvôli dvom kazom (zaujímavé, že to na preventívnej pred 5 mesiacmi neodchytili). V to ráno som sa cítil, ako by som fakticky išiel na popravu, takže viem ako sa cítiš Ale furt lepšie ako mať bolestivý kaz, ktorý sa ti vžiera ďalej a ďalej :/
ja mam praveze veeelmi dobreeeho zubara vaaazne .. sak s nim je taka sranda ze az noo predtsavte si ze vam vrta v zube a tvedy daco take zabuje ze az .. no a vy sa na tom ani z chuti zasmiat nemozete prave preto ze sa vam vrta v zuboch ... ccc daco strasne ale pecka r je .. treba uznat hehe .. ved bol to praaave on kto ma z velkej casti ovplavnil sdtat sa zubarom .. hehe..noo tweda duufam ze ma prijimu bo ked ne ta nevem ze co potom so mnou bude
ja sa tesim uz v marci ist zubarke na strojcek nech mi da aspon budem mat rovne zubky a trhania zubov a vrtania kazov som sa nikdy nebala..mam nejake odolne zuby ze ich az tak casto neumyvam a ziadne kazy nemam ale raz mi vrtal zub aj trhal dva naraz a vobec to nebolel
A vždy si spomeniem na tú hroznú bolesť a do toho zubárku ako mi priam agresívne hovorí "Čo robíš? Veď to ťa nemôže bolieť!" Som rada že sa k nej už nemusím vrátiť :/
Ale aj tak mi ostal priam panický strach z každej návštevy v zubnej ambulancií Preto momentálne už niekoľko mesiacov fungujem na polovičný chrup - z jedného zubu sa mi odlomilo a doteraz som to nebola nijako riešiť a ani nemám najmenšiu chuť...
Nenávidim ich.. naposledy jak som tam bola, v máji,, zablomboval mi predný zub zo zadu... neskutočná bolesť... a ako naschval.. pár dní na tio som vycestovala za hranice a ta blomba mi odpadla... opäť šoky, neskutočná bolesť... tak ale mesiac som nejak vytrpela.. ked som sa vrátila domou po čase aj na to zabudla... ale už volal, že mám dojsť... ani piči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
-ak ťa to bude bolieť, dvihni ruku, na chvíľu prestaneme
mávam jej tak rukou jak zmyslov zbavená, ale:
-zlatinko vydrž, už len chvíľočku. vydrž zlatinko
Ale aj tak mi ostal priam panický strach z každej návštevy v zubnej ambulancií Preto momentálne už niekoľko mesiacov fungujem na polovičný chrup - z jedného zubu sa mi odlomilo a doteraz som to nebola nijako riešiť a ani nemám najmenšiu chuť...