Chcela by som sa spýtať že asi poznáte zubný strojček (nočný). Neviem prečo ale keď si ho večer dám cez noc mi vypadne neviem čím to bude ale pred pár rokmi mi nevypadával. Možno to bude tím že cez noc rozpávam zo sna a vtedy mi vypadne no proste neviem.
ja som ten môj vždy nachádzala pod stolom... zo začiatku nie, lebo mi perfektne sedel a nič ma netlačilo. ale časom (keď som to s tým nosením flákala), mi ho musela strašne pozbrusovať, a už ma to tlačilo všade možne. tak som ho v noci proste vypľula... asi.
už by som to nechcela, je to zbytočná vec. keď tak, jedine fixný, ten ti za pol roka vyrovná to, čo s nočným budeš riešiť 3 roky.
Keď som bola menšia, mala som už dva typy zubného nočného strojčeka. Najskôr len na horné zuby, neskôr na horné i dolné. Taktiež mi zvykol vypadávať - nie vždy. Ale myslím si, že efektívnejší je ten trvalí na cca 2 roky, i keď ja by som taký nechcela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale sak chod zubarke s tym. mozno ti len nesedia tie dratiky alebo co a ti to poprehyba a bude to okej
daj si fixny
už by som to nechcela, je to zbytočná vec. keď tak, jedine fixný, ten ti za pol roka vyrovná to, čo s nočným budeš riešiť 3 roky.
Možno ho nemáš dobre nastavený, lebo keď si ho nasadíš na zuby tak ti musí dobre pasovať a nesmie ti padať