mam taký problém zo zubami asi pred týždňom som si všimla,že sa mi tie dve predné skryvili akoby smerom dnu,vždy som mala zuby rovné,neviem si to vysvetliť a moja zubárka mi len pchá strojček,načo koli dvom zubom? nie ďakujem! a taktiež sa mi z nich odš
myslim ze krivenie zubou nema nic s tym ci si ich cistis dobre alebo zle. osmicky ti uz vyrastli? lebo niekedy oni sposobuju prave toto prekryvanie sa jedniciek.
Zlé a prudké čistenie odvápňuje. Možno preto tie ubúdajúce milimetre.
Ja som mala také obdobie, že som si umývala tri krát denne do krvi, lebo len tak som bola spokojná s vnútrom mojej papule. O tri mesiace mi zubárka zalomila rukami a skonštatovala, že som si ich doslova olúpala. A odvtedy mám nakázané si umývať zuby najmäkšou kefkou raz za deň/dva dni.
hm mne sa takto z ničoho nič mierne pokrivila horná dvojka. Tiež som nikdy nemal problémy so zubami, až teraz posledný rok mi zubár už druhý krát opravoval jeden predný a tak som musel určité obdobie pri hryzení jedla používať dosť neprirodzene iba druhú stranu. Tak mám dojem, že je to minimálne u mňa tým.. ale ťažko povedať...
ten strojcek by urcite nebol iba kvoli dvom zubom. tie dva zuby vidis akurt tak ty, ale ta zelezna vecicka robi este vela dalsich magickych veci, mne napriklad posunula celu sanku. dobre co no kazdopadne ked mozes mat strojcek daj si ho
tiez si myslim, ze osmicky. Aj mne celkom pokrivili chrup. A fakt tie zuby nasilu nedrhni, radsej makksiu kefku.. Inak neviem, cim to je, ze sa ti lamu.. Mozno malo vapnika?
Chod za niekym normalnym a nie tvojou zuberkou , to ze sa to tyka zobov nemusi znamenat ze mas problem s nimi , mozes mat ine zdravot problemy. Zajdi za obvodnou a uvidis , asi ta posla za zubarkou aj tak , tak tej povedz ze nech nie je pica a nebere peniaze za nic , ale nech ti to vyriesi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale mne sa tiez rozstepili,ale to z nasej vody,lebo to sa mi zacalo od kedy sme sa prestahovali na vidiek do domu.. (
Ja som mala také obdobie, že som si umývala tri krát denne do krvi, lebo len tak som bola spokojná s vnútrom mojej papule. O tri mesiace mi zubárka zalomila rukami a skonštatovala, že som si ich doslova olúpala. A odvtedy mám nakázané si umývať zuby najmäkšou kefkou raz za deň/dva dni.