No co ako sa starate o svoje zubky? pouzivate len kefku a pastu alebo aj ustne vody,medzizubne kefky,ustne nite,gely atd atd??? Mate nejake problemy so zubami a ak ano ako ich riesite? Mate skusentosti s bielenim zubov?
Umyť zuby ráno a večer - poriadne - a ešte nikdy v živote som nemal žiadne pokazený zub U zubára som raz za rok na na tri minúty na preventívnej prehliadke a vždy je spokojný
@pawlo to sa niekomu zije ked si umyje zuby dva krat denne a nema ziadne problemy...ja mam sproste zuby,staram sa o ne stale az by som povedala ze prehnane a stale mam problemy @fxx preco na baarculiq?
Ci som si ich nemyl alebo som si ich myl 3-4x denne, kazy mi vznikali rovnako akurat sa to zlepsilo, ked som zlepsil stravu. Par krat do roka prijdem za zubarkou vyvrta mi nejaky kaz a idzem het
@orbitka123 - áno máš pravdu, niektorý ľudia sa môžu starať o zuby koľko len chcú a aj tak nebudú zdravé a napríklad niekto ako ja si ich dajme tomu ani nebude umývať a aj tak s nimi nič zlého nebude mať :/
Mladí zubári by mohli na mne maturovať, ako poznamenal môj bývalý zubár
No tak keď mám len v každom zube nejakú plombu, to je dosť v pohode Potom dva mám už vonku (nie mliečne, ani zuby múdrosti slight_smile: a ešte mám parodontózu... Kto je viac?
umyvam si zubky kazde rano vecer....pravidelne pouzivam zubnu nit a predsa mam v kazdom zube plombu moja byvala zubarka (skor masiarka) mi tak rozvrtala jeden zub, ze mi ho moj terajsi zubar musel vytiahnut a dal mi tam umely zub a ako 16 rocna zijem s umelym zubom, ktory je nastastie vzadu a nevidno ho
no, pouzivam zubnu kefku ale vyhradne curaprox, pastu, obcas tie nite a sparatka samozrejme...no, problemy so zubami nemam odkedy chodim k sukromnemu zubarovi mimo mojho mesta
@22@orbitka123 no mne uplne vyhovuju, furt mi bola nejaka kefka tvrda ze ma dasna z nej boleli alebo bola prilis makka, tieto su super vazne,treba kupit v lekarni ich maju inde neviem kde
no ja ked som bola mladsia tak mi na prehliadke dtale nasla nejaky kaz....zevraj mam blizko pri sebe zuby a mam pouzivat medzizubne kefky...tak som zacala a odvtedy ziaden kaz a to uz preslo par rokov...
Pastu používam takú, akú kúpi mama A zuby si umývam ráno, večer a niekedy aj pred cestou von... Zubnú niť len keď mám na to nervy a ústnu vodu použijem v prípade, že si na ňu spomeniem
So zubami, okrem prípadných kazov, problém nemám a dúfam, že to tak ostane
nenavidim svoje zuby najviac na sebe asi oni su take krive a trochu aj zlte a proste blee sice nemam ziadny kaza v zivote som mala len jeden na mliecnom zube ale aj tak..a zuby si umyvam maximalne ked idem na preventivnu raz za polroka ..ako ja si ich cistim nechtami a nitou tak to az tak nevadi ..a na sviezi dych zuvacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ja mam skarede zuby,neake chore,ale ako no staram sa one, ale chcelo by to zakrok zubara
@orbitka123 nie vsetko je o umyvani....
a pouzivam kefku apastu mnoo
a u zubára som bola prvý krát pred 3mesiacmy a vrtal my taký menší kaz naštastie mám dobré zuby
No tak keď mám len v každom zube nejakú plombu, to je dosť v pohode Potom dva mám už vonku (nie mliečne, ani zuby múdrosti slight_smile: a ešte mám parodontózu... Kto je viac?
inak nepouživam nič zvlaštne,rano a večer umyjem zuby a v 16 som stale bez jedineho kazu (uvidim v piatok
So zubami, okrem prípadných kazov, problém nemám a dúfam, že to tak ostane
a minimalne raz do tyzdna pouzijem aj gel, aj nit, aj medzizubnu kefku jednu druhu a ked sa mi nechce tak si zuby umyvam elektrickou