tak hento co tam oni robia by som asi nerobil (aj ked nwm co secko tam robia nechce sa mi to pozerat cele) ale par dni nekde bez elektroniky a aj elektriky v pohode , len by bol treba chlast a cigarety a ludia
@bizbilio ja som to tiež nepozeral celé =D ale poskákal som, trošku to už poznám tak toto som si len pre zaujímavosť
@harper ty si cirkus =D... stretnutie detí Zeme je to... trvá to mesiac +/- dáke dni ale tam ľudia rotujú stačí sa prísť na pár dní pozrieť a spoznať niečo nové
@greenbunny no sak nehovorim ze prave tam by som isiel ale par dni v prirode bez dnesnych vymozenosti by som rad zazil ale ako hovorim bol by treba aj ten chlast cigarety a ludia
@greenbunny bežne môžeš zúčastniť na skautskom tábore, kde si bez elektriky a elektroniky 2 týždne... neviem čo je na hentom také super... ani hipík byť nemusíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale hej,išla by som.a rada.
@harper ty si cirkus =D... stretnutie detí Zeme je to... trvá to mesiac +/- dáke dni ale tam ľudia rotujú stačí sa prísť na pár dní pozrieť a spoznať niečo nové
@janehonda nič bližšie som nezisťoval toto mi kamoš poslal a volal ma =D
@smajdalf ani na hento nemusíš byť hipík .... a jasné že sa dá ale napr ten skautský je o niečom inom,