@chilac nemusia byt zle ale nie su konkurencie schopne... nemaju taky dobry operacny system ako ipod teda ako ipod touch... mozno keby sa rozhodujem medzi ipodom nano a nejakym zune tak si zoberem zune... ale tak aj tak je podla mna touch lepsi ako hoc ktory zune
@koki818 touch...nejak mi neni sympaticke to touch ovladanie. Je to mp3/mp4 chcem si to vopchat do vrecka a pocuvat cely den hudbu Jedine co sa mi paci na Touch je ze tam je wi-fi no to uz ma dnes kazdy mobil...mozno by som bral ten iPod Classic..
@chilac a ja neviem podla mna to je perfektna vec nahrava to pekne videa ma to skvely dotykovy displej super operacny system mas tam plno hier... urcite je to hodnotejsie ako PSP a neni to ani tak drahe...
@koki818 mam vela hudby a prvorada je pre mna hudba je to super, len si myslim ze by som to nevyuzil a potreboval by som minimalne 32gb super by bolo 64 gb co je ale na moje pomery zase dost vela penazi
zune je uplne na hovno. nejde o podporu, oba maju bez problemov, ale zune je pomaly, strasne zle ovladanie a to su dve veci ktore pri mp3 prehravaci dost vadia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov