Ale nie, masmedialna komunikacia musí byť fajn, avšak ucm hm... nepočula som o nej nič dobré
Ja chcem ísť do Brna, chcem písať skôr, kamera ma neláka absolútne, ale myslím, že v BA alebo v Brne by si časom mala viac možností na prax a teda aj na prácu po škole
@Doyouhearme mňa baví celkovo písať, tvoriť, ale aj robiť rozhovory s ľuďmi, vedela by si seba predstaviť ako reportérku v televízny novinách (lol) alebo v reakcii časopisu. Ty by si sa čomu konkrétne chcela venovať?
@jackiechanka novinárka vo vojnových zónach (písať a fotiť) alebo v politike alebo v novinách napr. Denník N, alebo . týždeň, určite nič ako moderátorka, kde budem musieť rozprávať do kamery, to ma neláka absolútne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale nie, masmedialna komunikacia musí byť fajn, avšak ucm hm... nepočula som o nej nič dobré
Ja chcem ísť do Brna, chcem písať skôr, kamera ma neláka absolútne, ale myslím, že v BA alebo v Brne by si časom mala viac možností na prax a teda aj na prácu po škole