ked som bola pred 4 rokmi tak prímačky pozostavali z 3. častí- najprv všeobecný test, potom napísať cca 10 riadkovú správu a nakoniec tzv. kamerová skúška
@kiti996 ťažko povedať, ja som sa tam nedostala.. mala som zlý den...ale musiš mať aj nejakú publikačnú činnosť takže pokial tam chceš realne ísť- píš články... no a je velmi dobré mať všeobecný prehlad atd
bez publikovaných článkov sa tam s najväčšou pravdepodobnosťou nedostaneš, test je v pohode, správa tiež, ale na kamerovej skúške si môžeš vytiahnuť úplne hocičo a to je trochu záludné a hlavne to dooooooooosť dlho trvá, tak treba mať nervy z ocele
a aj na žurnalistiku v Nitre sa ti ani neoplatí dávať prihlášku, aj tak dajú termíny prijímačiek v ten istý deň a náhradný nebude. zbytočné vyhadzovanie peňazí
@efkaa82 jo tá správa je fajn ale ked ti dajú na výber z tém "svadba Wila a Kate" a "výbuch fukušimy" tak to bohviečo nie je... mne prišli ako dosť debilne témy... a kamerovka je fakt masaker.. na pripravke povedali že sa mame na začiatku predstaviť povedať niečo o sebe a ked prišlo do tuheho tak len odpovedze na otazku, stres jak hovado a dufam že ma nepuštaju ako príklad toho "ako sa to nerobí"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov