Idem si posielať žiadosť okrem BA a TT aj do RK, preto sa chcem spýtať, či tam niekto chodí...keďže je to Katolícka univerzita a tam je odbor Žurnalistika, bude to mať veľa spoločné s náboženstvom??
tak nebude to zrejme žurnalistika zameraná len na písanie do katolíckych novín, ale nejaké náboženské predmety, o konciloch atd. sú na každej fakulte katolíckej
@niks86
ja chodím na KU, ale nie ten odbor...ale mám tam bývalého spolužiaka...a tak celkovo z počutia je to dobrý odbor...má to úroveň...rozhlasové štúdio som videla, je super vybavené...a neboj sa, píšeš tam normálne články...a náboženský predmet je povinný jeden...
hmm no o tom pochybujem ze KU nema uroven,kedze je vybudovane najnovšie televizne aj rozhlasove študio...a pripominam ze FF KU je dosť naročna na študium...to potvrdia aj jej študenti...
HEJ DETI!! Ak sa k niečomu máte vyjadriť tak najpr. si overte fakty!! Zato, že je tá škola katolícka ešte neznamená, že je zlá. Je to škola, ktorá mám FF na vyššej úrovni ako hocijaká iná na sr. A odbor žurnalistika je na katolíckej univerzite podľa ratingu najkvalitnejší na celom slovensku, takže ak chceš študovať žurnalistiku tak na sr by mala byť prvá voľba Katolícka univerzita a až potom tie ostatné.
@kika24 áno v 15rokoch o tom musíš vedieť úplne najviac
@dafne úplne súhlasím ,ide len o ten všeobecný názor väčšiny ,že katolícka univerzita je zlá, pre náboženských fanatikov a blá blá
Majú tam veľa kvalifikovaných pedagógov a kvalitné vybavenie.
žurnalistika a psychológia sú na vysokej úrovni
Celé je to len o blbých predsudkoch..
@kika24 najprv musíš prežiť, aby si si vytvorila objektívny názor. @forgotten17 ja som skončila Bc. na KU a aj keď som bola prijatá aj do BB a NR vybrala som si na základe ratingu a nie názoru ľudí, kt. tam "študujú".
no to asi bude pravda, zatiaľ je to názor len subjektívny
ale veď ja nevravím, že tá škola je zlá alebo čo, má skvelé vybavenie, hlavne ten odbor, na ktorý sa hlási, len, keďže tu žijem, čítam noviny, počúvam rádio, pozerám regionálnu televíziu atď. niečo viem
Poznám ružomberčanov a poznala som pár aj skôrako som šla na KU, všetci pindali. Ale nikto tam nikdy neštudoval. Je pravda, že odbory ako sociálna práca sú na nulovej úrovni a ťahá to školu dolu, ale iné odbory a to hlavne žurnalistka, je na najlepšej na slovensku alebo psychologia a ine z ff. Znamy študoval v anglicku psychologiu a kedze to fin. nezvladal musel dostudovat tu a vybral si KU. Vzali by ho uplne hocikde.
@kika24 nie,nepotrebujem riešiť tvoj vek to ma absolútne nezaujíma,ale keby máš aspoň rozumný argument
ja som z Ružomberka a myslím si,že média nie sú práve dôveryhodný a hlavne mienkotvorný zdroj informácií... @dafne presne pre toto som si dala jednu prihlášku sem na psychológiu
@forgotten17 nehnevaj sa, ale myslím, že ani len nechceš pochopiť, čo tu vravím.A nech sa páči, ja tvoj aj @dafne názor akceptujem, tak prosím, pokúste sa o to isté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
daj radsej brno, olomouc, zlin a BA
ja chodím na KU, ale nie ten odbor...ale mám tam bývalého spolužiaka...a tak celkovo z počutia je to dobrý odbor...má to úroveň...rozhlasové štúdio som videla, je super vybavené...a neboj sa, píšeš tam normálne články...a náboženský predmet je povinný jeden...
A keby som si dala do Čiech, to nevadí, že neviem dobre češtinu??
@dafne úplne súhlasím ,ide len o ten všeobecný názor väčšiny ,že katolícka univerzita je zlá, pre náboženských fanatikov a blá blá
Majú tam veľa kvalifikovaných pedagógov a kvalitné vybavenie.
žurnalistika a psychológia sú na vysokej úrovni
Celé je to len o blbých predsudkoch..
@forgotten17 ja som skončila Bc. na KU a aj keď som bola prijatá aj do BB a NR vybrala som si na základe ratingu a nie názoru ľudí, kt. tam "študujú".
ale veď ja nevravím, že tá škola je zlá alebo čo, má skvelé vybavenie, hlavne ten odbor, na ktorý sa hlási, len, keďže tu žijem, čítam noviny, počúvam rádio, pozerám regionálnu televíziu atď. niečo viem
ja som z Ružomberka a myslím si,že média nie sú práve dôveryhodný a hlavne mienkotvorný zdroj informácií...
@dafne presne pre toto som si dala jednu prihlášku sem na psychológiu