Prečo ma bolí zub aj ked teoreticky aj prekticky ho namam pokazený? Však zodva tyždne dozadu som bola na preventivke a všetko bolo oukej ,.... môže aj z niečoho ineho?
no mne sa toto dosť často stáva .....napríklad minule som prišla od zubárky a taký týždeň ma pobolieval zub ..........ale toto sa mi hocikedy stáva že z ničoho nič nieje dôvod ma rozbolí aalee prejde a ako ťa ten zub bolí?
1. Skutočne sa Ti tam kaz objavil, hoc o tom pochybujem. Zubárka by odhalila, keby zúbok mal tendenciu kaziť sa.
2. Niečim si si ho podráždila. Buď si sa pichla vidličkou a ani si si to neuvedomila, alebo si si ho mohla rozdráždiť kefkou. Môže sa stať že príčinou bolesti je aj poranené ďasno.
3. skrytý kňaz - môže sa stať, že si ho zubárka nevšimla. Občas sa to deje.
4. Zlomený zub - aj to je možnosť, že sa Ti buď čiastočne nalomil zub, alebo odštiepil. Niekedy a to stane takým spôsobom, že to ani nezistíš....
Rozhodne Ti odporúčam skúsiť si dať acylpirín, alebo iný liek proti bolesti, možno to prejde. Ak nie navštív opäť zubára.
ja som raz sla poza skolu a isla soom ku zubarke ze ma boli zub... pravdaze ten zub ma nebolel...ale zubarka nasla tolko dôvodov preco ma ten zub boli ze som sa aj cudovala...vlastne ta zubarka zistila preco ma boli zub ktory ma vobec nebolel ... sranda bola na tom ze ked som od nej sla prec tak ma ten zub zacal poliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a nerastie ti tam nejaka haved?
@marina11 - príčina bolesti môže byť rôzna.
1. Skutočne sa Ti tam kaz objavil, hoc o tom pochybujem. Zubárka by odhalila, keby zúbok mal tendenciu kaziť sa.
2. Niečim si si ho podráždila. Buď si sa pichla vidličkou a ani si si to neuvedomila, alebo si si ho mohla rozdráždiť kefkou. Môže sa stať že príčinou bolesti je aj poranené ďasno.
3. skrytý kňaz - môže sa stať, že si ho zubárka nevšimla. Občas sa to deje.
4. Zlomený zub - aj to je možnosť, že sa Ti buď čiastočne nalomil zub, alebo odštiepil. Niekedy a to stane takým spôsobom, že to ani nezistíš....
Rozhodne Ti odporúčam skúsiť si dať acylpirín, alebo iný liek proti bolesti, možno to prejde. Ak nie navštív opäť zubára.
ale dufam,že žiadny skryty kňaz tam ani nie je a ani nebude...
dik za radu do rána to hadam prejde....