@uspavanocka az tak vela stoji jeden listok? co tam bude robit striptiz alebo co? dajme tomu keby je volako velmi slavna a podobne, ale aj ovela znamejsii ludi maju lacnejsie stupenky
@uspavanocka hmm, toto sa mi ale nezda moc hudba na koncert az taký záživný mozno ked si to clovek pocuva v aute alebo ked je vonku alebo ked pracuje na pc a podobne dajme tomu, ale na koncer sa mi to zda taka nudna hudba
@uspavanocka tak to mi je jasne ze to neni ako koncert prodigy a podobne ale aj tak sa mi ta hudba zda taka skor volakde do volakeho tmaveho podniku len ako take male hudobne vystupenie na sprijemnenie vecera maximalne
@uspavanocka@32 no tak ale zase gaga robi jendu z najlepsich show na svete..tak sa nedá čudovať tej cene...ved mení outfit po každej pesníčke, ma tam hrad psotavený a trvá to 5dní..ta cena je opravnená..ale tálana to ma predražené..ano je úžasná..ale tú "show" reps. show, ktora by predstavovala naklady nema ziadnu..tak neviem no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
nie som to síce ja, ale niekto isto.
ale odpoved nebudem pisat ked bolo povedane ze taku sem nemam pisat
teda.."iba" 43€..aj ja som rpekvapeny cenou..
snad to za 43€ je hned pri podiu .....lebo.nehcapem rpeco sa stethpaltz tak lisia jednotlive ceny...
a btw..odpocitavas dni do pondelka uz?
preco prave do pondelka ?
a @vrabcek129 ty sa hanbi, tiez si to nevedel
inak vsetky uz lekali v zhorsenej kvalite na youtube