Ako sa da zvecsit penis ? Cital som na internete hodiny o tom ze existuju tabletky,vakuove pumpy,extendery,jelqing alebo operacie a kazda stranka propagovala nieco ine a zase hovorila na ostatne metody ze su zle. Raz hovoria ze pumpa je trvala raz nie tak
@sebastian298 neexistuje na to ani ziadna bezpecna, ani ziadna trvala metoda. myslis ze keby existovala, je okolo toho taky obrovsky spamovy biznis? okolo ktorej realne fungujucej, korektnej veci je obrovsky spamovy biznis, hm?
Myslím že som mamičkovský typ, pretože vždy keď sa niekto s niečím trápi, mám potrebu mu povedať/napísať niečo upokojujúce.
V tomto prípade to je:
Nič si z toho nerob že máš malý penis. Veď aj s malým šašom sa dá narobiť veľký cirkus.
@nespiacakraska Podľa mňa to je tým vekom, teda ak má naozaj 14, je bežné, že si myslí, že je malý, ono to z jeho pohľadu, z hora, sa aj tak zdá byť menší ako reálne je.
@hetfield na internete pisu ze operacia je jednoduchy zakrok pri ktorom ti vstrieknu nejaku kyselinu ci co (nepam'ä'tam meno) a koniec a jedine co sa moze stat je zapal,infekcia a stoji od 1000 do 1800€ podla toho kolko tej tekutiny na zväcsenie chces
NIČ Z TOHO NEFUNGUJE (tie pumpy a tabletky...) jedine chirurgicky - ale vážne? to by som do toho nešla...
A ak si myslíš, že veľkosť penisu je dôležitá, tak počkaj kým dospeješ, dostaneš viac rozumu a zistíš, že je to úplne nepodstatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
V tomto prípade to je:
Nič si z toho nerob že máš malý penis. Veď aj s malým šašom sa dá narobiť veľký cirkus.
K téme, na to ti úplne stačí mobilný telefón. Nasmeruj objektív na svoju pýchu a zvečni ju!
A ak si myslíš, že veľkosť penisu je dôležitá, tak počkaj kým dospeješ, dostaneš viac rozumu a zistíš, že je to úplne nepodstatné
A moja rada znie: máš ho malý? Nezúfaj! Strč do úľa, pobúchaj.