ja som predvčerom ešte s jedným kolegom zverejnila aj adresu sa nám na vegánskej stránke vyhrážal jeden maniak, že nám príde namaľovať hakenkreuzy na fasádu
hej, tiez je dobre tam dat cislo OP a rodne cislo, keby si nahodou stratil doklady. ja mam napriklad na fb aj cislo kreditky.
celkovo sa mi nepaci, ako sa googel s fackbookom pomaly rozliezaju viac a viac do sukromia a snazia sa spravovat co najviac informacii o mne. nevidim dovod preco im to ulahcovat. sam cim dalej tym viac rozmyslam, ze sa im vykaslem na hlavy, kupim si prastaru nokiu bez androidov, gmail uctov a kktin a "zmiznem z povrchu zemskeho".
Dnes uz sa na taky facebook nedostanes inak ako s telefonnym cislom. Ja mam nastastie 2 cisla, jedno slovenske ktore uz nepouzivam (a cez ktore sa registrujem vsade) a to druhe o ktorom nevie nikto (samozrejme okrem statu
@suzanne11 nie, niekto v Brne nastriekal na stenu nejakú vec povzbudzujúcu k vegánstvu sme sa tam vyjadrovali že občianska neposlušnosť je tiež dobré vyjadrenie názoru, že na tom nevidíme nič zlé a tak a prišiel tam niekto že ohohó mladí anarchisti, ako by sa vám páčilo keby som vám na fasády nastriekal napr. hákový kríž, dajte adresy a uvidíme. tak sme mu na znak toho, že nemáme dvojitý meter tie adresy dali a ja ten dvojitý meter fakt nemám! (a na fasáde tiež do dnes nič nemám)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
celkovo sa mi nepaci, ako sa googel s fackbookom pomaly rozliezaju viac a viac do sukromia a snazia sa spravovat co najviac informacii o mne. nevidim dovod preco im to ulahcovat. sam cim dalej tym viac rozmyslam, ze sa im vykaslem na hlavy, kupim si prastaru nokiu bez androidov, gmail uctov a kktin a "zmiznem z povrchu zemskeho".
a to prečo? za to že ste vegáni ?