noo,tak uz dost dlhy cas rozmyslam nad tym, ze si sem hodim (akoze blog) s kamoskou taky ehm,"haluzny" pribeh, ktory sme vymysleli este v 8rocnikuu .. je to parodia "horor" .. ale to je v tom,ze tak to asik niektore veci poxopia len ti,co boli spoluzia
uhm,tak si ma velmi zle odhadol .. ale v pohode.. ked si pozries moje zalozene fora zistis ci zalozim aj ked idem na zaxod abo nie,akoze .. uplne odveci,poho..
a co teraz potrebujes na kazdy blog povolenie? alebo len taku reklamu si urobit?
pre mna za mna si daj co chces, keby som mala ja dat vsetko, co sme pisali pribehy, tak sa nikto nedocita ani konca, celee tyzdne by som tu len prispievala, schvalne mam vsetko ulozene ja, este aj testy z harryho pottera a hviezdnych vojen, krasne casy to boli, jo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Elwinko ..mnooo,stale sa k tomu viac priklanam
pre mna za mna si daj co chces, keby som mala ja dat vsetko, co sme pisali pribehy, tak sa nikto nedocita ani konca, celee tyzdne by som tu len prispievala, schvalne mam vsetko ulozene ja, este aj testy z harryho pottera a hviezdnych vojen, krasne casy to boli, jo!
no vsak jasne,kazdy da sem co len ce,ja neviem..mala som taky tyk ...no sak aj my mame toho viac .. zlate to casy laviickovee s magicom ...
heh ale zato dik, za nazory,heh