heh inak som citala na lameri, že jedni boli u veterinara lebo ich had (nejaky skrtic, mozno aj pyton) s nimi stale spaval v posteli v klbku ked bol mensi... a zrazu bol stale len natiahnuty a strnuly... a veterinar na to povedal, že pred tym bol priliz maly, ale teraz si ich meria a caka kedy ich bude moct zozrat... dali ho prec
@sandy114 presneeee tak a toto mi hovoorila kamaratrka ze to sa stalo jej kamaratke ze si ju premeriaval ale to je kktina ja by som so svojim pytonom nespal aj ked ho mam uz 4 roky a verime si
pavúk by mohol byť pecka.. ale ide hlavne o estetiku, a veľa návštev by za z neho nepotešilo... had určite nie, ale chameleón je fakt pecka, toho by som bral...
pavúkov sa bojím takže to nie , hadov sa bojím ale iba malých taký 2M pyton by mohol byť a tiež by som bral chameleona kamarát ho má a mení aj farby a predava za 100e
ja mam 2 gekoncikov.. ale momentalne chcem agamu...to ja tak super jaster a potom by som este chcela mat uzovku cervenu..ale to az nabuduci rok dakedy...kedze mam 12 nemozem si vyberat..mama povie a plati...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
porozprávaj sa s nimi oni najlepšie vedia že čo im nevadí a ak im vadí všetko tak si kúp čo chceš D
zatiaľ mi stačí papagáj a rybičky