sranda je celkom so škrečkom, ale neviem či je až tak nenaročný. ešte máme vodnú korytnačku a to stačí párkrát vymeniť vodu a nakŕmiť, ale sranda s ňu neni
Rybycky nechcem a mama je zastancom toho ze psy do bytu nepatria. Skreckov sme uz mali a korytnacku nechcem. Plazy moc ne. A keby ze si kupime papagaja alebo andulku tak otec by chytal nervy ze to skrieka
Ale nemyslim nenarocne ze uplne ze sa o neho ani starat nemusim. Ja som to myslel tak ze napriklad niektore psysu narocne na starostlivost a take nechcem. Lebo zo skoly pridem o pol tretej aleho pol stvrtej a ked pojdem na strednu tak to chcem ist do ineho mesta. Tak myslim nenqrocne
Viem ze aj o tie sa treba starat ale tie nemusim napriklad vencit. Akoze nevadilo by mi vencit napriklad toho psa ale v buducnosti pocitam s tym ze na to nebudem dost casu
kup si laboratornu mys je to nenarocne zvieratko na zabavu jej staci koleso a rolka od toaletneho papiera. moja strasne rada vsetko kuse aj mna uz velakrat pohryzla ale vobec to neboli staci jej raz alebo dvakrat vymenit hobliny,jedlo a vodu a bude spokojna este jej sem tam daj nejaku dobrotu napriklad piskotu a bude to najstastnejsia mys na svete ;-D je to prevazne nocne zviera cez den vybehne len parkrat ale ked ju zobudis tak sa s tebou bude hrat mal som korytnacku, je to nenarocne zviera ale vela sa s nou nezabavis :- dufam ze som pomohol a daj potom vediet ako si sa rozhodol
Ked na to nemáš a nechceš sa starať neber si zviera do bytu lebo o každé sa treba starať inač ho budeš trápiť !!! alebo sa opýtaj mamky aby sa ti ona o zviera starala.Ja myslím že najskorej by suhlasila s akvariom lebo rybičkám môžeš aj zabudnuť dať žrať a za dva týždne by si im vymenila vodu.Ale máš peniaze na všetko čo k tomu treba?Tam musíš zakúpiť aspon malé akvarium,vodné rastlinky,prevzdušňovací strojček
a zapamätaj si rybičky GUBKY alebo NEONKY tie su mierne ale ak kupiš nejaké OSTRIEŽE tak tie ich požeru
A môžeš sa potom neustále tešiť zo zvierat !!!
odporucam macku/kocura...netreba s nim chodit von, zabavi sa aj sama, ked prave nemas cas...vacsinu casu ,ked uz je vacsia prespi , ale sranda s nou samozrejme je...mesacne vyjde na nejakých 20 eur (strava, piesok...podla toho aka znacka)...inak, aj s morcatom je sranda, mala som tri a kazde bolo inej 'povahy'
Kúp si vtáčkare, škorpióny...netreba sa o to starať, len raz týždenne kŕmiť, porosiť, teda podľa toho, aký druh...a sranda je, keď kŕmiš smrteľne jedovaté škorpióny, alebo ich premiestňuješ, inak s nimi manipuluješ. Vtáčkare nie sú smrteľne jedovaté, to nie je taký adrenalín.
@matus25 No ja mám doma vodnú korytnačku s ňou veľmi sranda nieje ale je to pekný tvor A starostlivosť je taká priemerná v podstate jej to len musíš čistiť a kŕmiť ju Ale ak chces niečo s čím je zábava tak škrečok nieje zlý nápad a potom ak niečo väčšie tak možno dajaký hraboš alebo činčila ...
Macku alebo psa. Neradím ti kupovať morča, škrečka, myš/potkan, korytnačka, alebo ktorý koľvek typ takýchto klietkových alebo teráriových/akváriových zvierat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a zapamätaj si rybičky GUBKY alebo NEONKY tie su mierne ale ak kupiš nejaké OSTRIEŽE tak tie ich požeru
A môžeš sa potom neustále tešiť zo zvierat !!!