pes vždy dal tak hlavu nabok, chvíľu počúval a potom sa snažil zavíjať do rytmu
ryby pri hudbe mlčia, a mám pocit, že im to nerobí dobre, keď si to tu vypeckuvávam, dajak splašenejšie plávu/plávajú (wtf slovenčina), ale pokiaľ neskáču z akvárka, tak šecko vporiadku
môj kocúr má veľmi rád zvuk akustickej gitary, vždy keď brácho hrá, tak vojde do izby, počúva, vyvaľuje sa na chrbte, pradie a búcha chvostom tak spokojne :happy: a keď dá falošný tón, sa tak divne prekvapene zatvári
aj keď mu len tak niečo také gitarové pustím z repráku, tak je rád
moje degu raz pískalo do hudby, ktorá mi hrala z rádia ale stalo sa mi to iba pri jednej kapele a odvtedy som ju nepúšťala, tak neviem, či jej to vadilo alebo čo ale proste, všetky pesničky mi od nich v ten deň vypískala
Môj pes nereaguje na žiadnu hudbu ktorú som doteraz pustil On ani keď nahrajem svoj hlas do telefónu a pustím to nevníma.. alebo keď som do google translate napísal jeho meno a dal to prehrať som čakal že nebude chápať kto ho volá a on to uplne ignoroval
Ale keď začnem prstami veľmi rýchlo búchať po stole tak hneď pribehne a začne brechať
zviera nedokáže rozšifrovať hudbu ... vníma to len ako ruch alebo iné zvuky ... hudba je špecifická len pre ľudí, zaraďuje sa medzi vyššie city (vnímanie hudby) ... to je akoby človek čakal že zviera bude vnímať a oceňovať umenie, to proste nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ryby pri hudbe mlčia, a mám pocit, že im to nerobí dobre, keď si to tu vypeckuvávam, dajak splašenejšie plávu/plávajú (wtf slovenčina), ale pokiaľ neskáču z akvárka, tak šecko vporiadku
aj keď mu len tak niečo také gitarové pustím z repráku, tak je rád
Ale keď začnem prstami veľmi rýchlo búchať po stole tak hneď pribehne a začne brechať
teraz len tak ležká a počúva, ale furt nemá rád Bacha..