Chcem byť vírus, ktorý je nezničiteľný a zničil by som každý server na svete, aby občas ľudia sadli aj ku kniham a precitali si daku knihu či niečo užitočnejšie. A pomohlo by to ja mne
ale teraz ma dostala kamoska rozrezala si pičnu diru a tu krv jej vylizoval jeden chalan a celu tvar mal od krvi a este to kamerovali a dali na jednu nemenovanu stranku..
chcem mat aspon datum 19.6. a uzivat si leta ...a chcem aby si jeden clovek uvedomil svoju sprostost ...a momentalne mam neskutocnu chut sa zahryznut do stavnateho melona a jadierkami bombardovat okoloiducich z balkona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale teraz ma dostala kamoska rozrezala si pičnu diru a tu krv jej vylizoval jeden chalan a celu tvar mal od krvi a este to kamerovali a dali na jednu nemenovanu stranku..
a najhorsie je to ze ma len 14 rokov
8. a jak to mam nazvat??
Ja som zase dostal chuť byť z dačoho tak nadržaný(nemusí byť iba ženská) že keby som mal 50 cicín tak všetky by stáli
krmit mojim semenom nejake sexi mlade dievcata hh
Ja mam zvlastne chute v kuse,take picoviny ma furt napadaju ale radsej sa s nimi nebudem delit,este si pokazim reputaciu
ble!
Ja neviem ale mna stale nieco napade a ja to vzdy zabudnem
ja by som chcela preKráčať svet to by bolo super