Som práve dočítal takú trochu zvláštnu knihu afterdark od haruki murakami-ho. Dalšia zvláštna bola bitúnok č5 a samozrejme hlava dvadsaťdva ale tú som neprečítal asi preto že bola moc hrubá no časom možno.
tak si od murakamiho prečítaj toho viac, čo ty na to?
ale keď chceš krátke a "zvláštne" (čo je na nich zvláštne, prosím ťa? ), tak skús Martin Page - Ako som osprostel, čokoľvek od Daniila Charmsa, Irvine Welsh a jeho poviedkovú knihu Extáza, Oster Christian - Schuzky... je toho strašne veľa
od murakamiho som cital myslim Koniec sveta & Hard-boiled Wonderland knižku a tiež to bolo pekne zvláštne, ale dobré, odporúčam, krásne sa tie dva svety prelínajú, ale najprv musíš trošku ten guláš v hlave z toho si upratať
@3 som čítal. Celkom zaujímavé možno prečítam znovu
@4 sak aj tú knihu (afterdark) som čítal tak dlho že kamarát prečítal trikrát hrubšiu knihu kým ja jednu ale niektoré pasáže je škoda čítať len raz tak niektoré strany čítam viac krát
jéééj a Truman Capote - Raňajky U Tiffanyho. jedna z najlepších kníh na letné večery k vínu... a najmä. ak ti to niekto číta nahlas a ty to potom čítaš nahlas jemu. však, @ceruzisko ?
tak už skoro týždeň čítam H.Murakamiho Koniec sveta & Hard-boiled Wonderland a cekom zaujímavá kniha síce trochu zvláštna a trochu hrubá ale je to presne to čo som hľadal
Hard-boiled Wonderland and the End of the World je skvelá kniha, moja najobľúbenejšia od Murakamiho, spolu s Afterdarkm ma zaujali asi najviac, ale trebárs taký Hon na ovcu má tiež čosi do seba, v každom prípade stojí za prečítanie po týchto knihách som bola zaujatá ešte jeho Nórskym drevom, aj keď to bolo skôr ,,from real life", ale tie ďalšie knihy mi prišli dosť stereotypné odporučila by som ti možno aj Wind-up Bird Chronicle, ale sama som ju nedočítala, nestíham, takže ju neviem celkom posúdiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale keď chceš krátke a "zvláštne" (čo je na nich zvláštne, prosím ťa? ), tak skús Martin Page - Ako som osprostel, čokoľvek od Daniila Charmsa, Irvine Welsh a jeho poviedkovú knihu Extáza, Oster Christian - Schuzky... je toho strašne veľa
A keď chceš niečo krátke tak malého princa
tie ostatné pozrem hádam si mi trafila čo hladám
@3 som čítal. Celkom zaujímavé možno prečítam znovu
@4 sak aj tú knihu (afterdark) som čítal tak dlho že kamarát prečítal trikrát hrubšiu knihu kým ja jednu ale niektoré pasáže je škoda čítať len raz tak niektoré strany čítam viac krát
a nic ma nenapada,sorry =/
...aneb ako sa zhúliť čítaním.