to s tým kadidlom je divné fakt...no niekedy sa dejú aj mne napr raz v noci sme sa všetci zobudili na divný rámus v kuchyni tak sme mysleli že spadli hrnce umyté prídeme a nikde nič a pri tom naši majú spalňu vedla kuchyne a proste nevieme čo spravilo taký hrmot v kuchyni...
Mne sa často stáva, že spravím niečo podvedome a potom zistím, že sa to tak MUSELO stať, lebo by som napríklad nestihol autobus alebo tak.
Napríklad dnes som o piatej vstal od počítača a mal som nutkanie poprehadzovať nábytok v izbe. Hľadal som v dome stoličku a hneď ma napadlo, že by na povale mohla byť. Stoličku som síce nenašiel, ale ten prvotný popud presťahovania nábytku ma priviedol na tú povalu a tam zrejme celý deň aj noc svietilo svetlo. Tak som ho vypol... Inak tam chodievam možno tak raz za týždeň a keby to svetlo svietilo celý týždeň, tak by sme sa nedoplatili
hej dejú... včera v noci som počul záhadné zvuky akoby nám tiekla voda do radiátoru, ale o pol 4tej v noci a bezdôvodne? Tak som radšej zaspal a ráno som zistil že nejaké hovado zasrané nám ogrcalo okno
hm.. myslel som že je to technicky nemožné ale ďakujem susedia, presvedčili ste ma o opaku..
a sem tam sa niečo pritrafí ale snažím sa nevzrušovať sa nad tým lebo obvykle aj tá najzáhadnejšia vec čo sa mi stane má svoje vysvetlenie ale verím určite aj na "nadprirodzené" veci.. zopár sa ich už stalo
Keď nepočítam záhadné nočné zvuky a pár akože hýbajúcich sa neživých vecí, tak raz sa mi stalo, že som len tak sedela v izbe, okno zatvorené a zrazu som cítila, že ma niečo ošpliechalo na ruke, Pozriem, na ruke kvapky. Ústa som mala zatvorené, sliny to nemohli byť Pozrela som hore nad seba na skriňu, že či to nebola nejaká vadná kvetina, ale žiadna tam nebola.
@antifunebracka v nasej rodine vsetko... od snov, ktore sa stavaju skutocnostou, cez predpovedanie toho, kto zomrie, cez nasho osobneho domoveho ducha (inak strasne sexi je ) az cez sesternicinu neter, ktora vidi mrtvych ludi a jej svokru, ktora citi vonu kvetin i tam, kde by vobec nemala byt...
@antifunebracka no, on byva v jednom nasom opustenom dome a pride ma pozriet vzdy, len ked tam s niekym som, ked som tam byvala cele leto sama, tak sa neukazal ani raz...
@princessnini nechcem vyzvedat, ale kazda tvoja odpoved vo mne vyvola milion otazok, heh. takze: neda sa vyfotit? komunikuje s tebou? videl ho niekto okrem teba? ma dobove oblecenie? je toho vela, viem, ale toto je ta najpodivnejsia vec, aka sa mi kedy dostala do usi
No dejú sa divné veci ale nejako v poslednom čase to prestáva . Stáva sa mi také že keď som sama doma a len tak si fičím na noťasy alebo minule som čítala knihu o anjeloch a zrazu po prvej vete som cítila že nie som sama v izbe ale nebála som sa , nejak som sa cítila v bezpečí ..
aj mne sa to obcas stava ze sa v byte nieco udeje buchne alebo ako keby nieco padlo a ked dojdem do izby nic sa neudialo ale ja si z toho nic nerobim ja uz som na tom aj zvyknuta. aj mam sa ma vie obcas pytat ze ,,pocula si to?,, sa kuka na nu ze nie. a len mavnem rukou s vetou ze zase strasi. minule sa mi stala zaujimava vec bola som sama doma so psom a okrem mojej izby sa nikde nesvietilo a pes spal v mojej izbe ked zrazu pocas pozerania sa na jeden fiml som pocula ako zacal vrcat smerom ku dveram ktore boli otvorene. otocim sa a furt vrcal. potom prestal a za chvilu znova do toho zacal aj stekat. neskor bolo ticho a potom zas ale to uz bol pri mne pod stolom a stale sa dival smerom ku dveram. zaujimave je to ze nesiel ani clovek ani vytah a ten ked ide tak je ho pocut velice dobre preto mi to neslo do hlavy. pocula som ze psi maju schopnost videt teda vnimat duchov takze tak. stalo sa to aj mame a mne ete raz. takze neviem. ale ten vecer to bolo fakt zaujimave. pre istotu som potom porosvecovala cely byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Čo je na tom divné ?
Keď sa skončí DVD, televízor sa sám od seba na červeno nevypne...podotýkam bol som sám do a a nemal som ani nastavené automatické vypnutie.
Možno sa ti len zdá, že je to tymián.
chod s tym na vesmirnilide.cz , astar seran ti isto pomoze.. nenechaj sa ocipovat ! cervena telka, to budu urcite jasteri
Že ma to nenapadlo skôr..
keď máš zapnutú elektroniku, tak po čase môžeš cítiť taký vypečený smrad z elektroniky.
Napríklad dnes som o piatej vstal od počítača a mal som nutkanie poprehadzovať nábytok v izbe. Hľadal som v dome stoličku a hneď ma napadlo, že by na povale mohla byť. Stoličku som síce nenašiel, ale ten prvotný popud presťahovania nábytku ma priviedol na tú povalu a tam zrejme celý deň aj noc svietilo svetlo. Tak som ho vypol... Inak tam chodievam možno tak raz za týždeň a keby to svetlo svietilo celý týždeň, tak by sme sa nedoplatili
takze ked sa aj vam deju divne veci tak urcite niesom blazon! jeeej! nech si tie lieky pozeru sami!
hm.. myslel som že je to technicky nemožné ale ďakujem susedia, presvedčili ste ma o opaku..
a sem tam sa niečo pritrafí ale snažím sa nevzrušovať sa nad tým lebo obvykle aj tá najzáhadnejšia vec čo sa mi stane má svoje vysvetlenie ale verím určite aj na "nadprirodzené" veci.. zopár sa ich už stalo
ako hovorim je toho vela a nadlho
vidis a ja ich zas moc nemusim, ale su tu stale
@martin182 aspoň si umyl to okno ?!