Momentalne (a vlastne uz dlhsiu dobu) mam dojem ze mi je vsade lepsie ako doma... Domov sa uz skoro vobec netesim, ak tak na net, co teda tiez nie je najlepsia vyhliadka. Mate niekedy aj vy taky pocit?
Ani nie. Mne počas toho, čo som chodila do školy v poslednom maturitnom ročníku bolo doma mimoriadne zle a bolo to viacmenej preto, lebo som nemohla nikam vypadnúť dlhodobo - kvôli škole. Ale teraz? Som doma, je mi fajn. Prestane mi byť fajn, tak OK, bye bye Považská a už sedím v buse alebo vo vlaku...čiže prichádzam na to, že k spokojnosti potrebujem hlavne veľkú mieru voľnosti...
ani nie...mne je doma dobre ale uz by nezaskodila aj nejaka zmena...minule sa mi normalne zacalo cniet za nekonecne dlhymi cvikami a nudnymi prednaskami
Mala som pocit, akoby ma doma len obemdzovali a keď som tam už bola dlhšie, vždy sa našiel niekto, s kým som sa na niečom pohádala. Keďže sa hádam nerada, občas som akoby utekala z domu. Len som prišla, najedla sa a odišla
Občas to aj na mňa príde že mám skôr pocit - všade dobre, len doma nie... to by som najradšej občas zdrhla z domu A potom ma to prejde a chvíľu sa so mnou doma nikto neháda a je mi fajn... Takže mi ostáva spoliehať sa na to, že tých dobrých chvíľ bude vždy viac
Veru mam...a to je zrejme tym ze som skoro stale sama,pridem domov,tam sa matka s daddym hadaju,ja sa radsej zavrem vo svojej izbe,pustim si hudbu a emacim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Skôr by som povedal všade dobre doma najlepšie.
Mala som pocit, akoby ma doma len obemdzovali a keď som tam už bola dlhšie, vždy sa našiel niekto, s kým som sa na niečom pohádala. Keďže sa hádam nerada, občas som akoby utekala z domu. Len som prišla, najedla sa a odišla
Chvalabohu ma to prešlo
preto som najradsej vonku