Mama cúva s autom: "Vieš, keď ženy v tehotenstve veľa pijú alkohol tak....... bože on nevie šoférovať!???? Čo sa sem pchá!???? (potom to už nedopovie, iba keď ju napomeniem)
Aj moja babka, s každou babkou sa pozná, keď sa na ulici stretnú s každou sa vykecáva, pritom stále rozpráva len ona.. a potom stále hovorí, že aká bola tá druhá ukecaná, že sa jej nemohla zbaviť..
ani ja nerozmýšľam 24/7 a potom zatnem kravinu alebo ju aj zrealizujem
a niektorí ľudia sa jednoducho nevedia ,,uvedomiť" alebo sú prehnane kritickí alebo im nedôjde, že ľudia im nebudú čítať myšlienky a neurobia to, po čom túžia, lebo im hovoria pravý opak........
kopa ľudí hovorí pravý opak toho, čo si myslí a potom sa čudujú, prečo ľu´dom v ich okolí šibe......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mama: kričí na mňa z kuchyne že niečo chce..príde do izby rozdrapí dvere a kuká na mňa..."tak nič" otočí sa a ide preč
ani ja nerozmýšľam 24/7 a potom zatnem kravinu alebo ju aj zrealizujem
a niektorí ľudia sa jednoducho nevedia ,,uvedomiť" alebo sú prehnane kritickí alebo im nedôjde, že ľudia im nebudú čítať myšlienky a neurobia to, po čom túžia, lebo im hovoria pravý opak........
kopa ľudí hovorí pravý opak toho, čo si myslí a potom sa čudujú, prečo ľu´dom v ich okolí šibe......