Mám fenku matezáčika, v noci začala zvracať a pokračuje to doteraz. Nezdá sa mi byť nejaká malátna, ale je až príliš kludná ako inokedy, väčšinu času leží. Má 4 mesiace, na internete som k tomu nič nenašla a neviem čo mám robiť. Za posledné dni nezjedla 1
mozno prechladla :/ ako ju vencis? lebo napr. ja mam tiez maltezacku a ked bola mala ale neobliekali sme ju von v takomto pocasi tak tiez mavala problemy, prechladlo jej brusko a aj vracala aj ju prehanalo tusim a tak
čierne uhlie plus nedať nič iné jesť 2 dni, len čistú vodu, a pre istotu vždy volať veterinárovi
- u šteňaťa nesmieš prudko meniť stravu
- po kŕmení žiadne vychádzky ani hry, len v kľude odpočívať
- dávaj bacha na to čo ti vonku zožerie. drbnutí ľudia hádžu na zem otravu, malé šteňa zožerie všetko...
@glamorous šak pisala že poblíž nieje nikde žiadny veterinár -.-"
Inak k téme.. náš pes tiež niekedy zvracia ale nejak to už ani neriešime.. len proste utrieme spraceme a na druhy deň je uplne v poriadku (zvracia len keď zje veľa nejakého iného jedla než granuliek) čiže možno si mu nemusela dať nič pokazené alebo čo ale stačilo ak si zo dňa na deň zmenila granulky a zle mu sadlo na žaludok alebo čo
@spiralfaust to mi mávame podobne, ale ak je to ešte šteňa môže to byť aj s hry po žrádle, stresu (náš maltezák takto blije počas búrky lebo sa bojí) nové žrádlo daj mu čierne uhlie
@glamorous ja by som tiež nevolal žiadnemu veterinárovi ani piči a skôr na nete si pozrel niečo o tom ta čo hneď jebeš.. každy veci nerieši presne ako ty
@spiralfaust nie som tu na to aby som sa hádala s deckom, ktoré si myslí, že je lepšie pre zdravie zvieraťa pýtať sa adolescnetných pseudoodborníkov na ich názor, než zavolať kvalifikovanému veterinárovi, keď už teda nie je možnosť ísť rovno za ním., To čo tu predvádzaš je fakt mimo hranice môjho chápania tak na mňa už nereaguj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
k veterinarovi
- u šteňaťa nesmieš prudko meniť stravu
- po kŕmení žiadne vychádzky ani hry, len v kľude odpočívať
- dávaj bacha na to čo ti vonku zožerie. drbnutí ľudia hádžu na zem otravu, malé šteňa zožerie všetko...
Inak k téme.. náš pes tiež niekedy zvracia ale nejak to už ani neriešime.. len proste utrieme spraceme a na druhy deň je uplne v poriadku (zvracia len keď zje veľa nejakého iného jedla než granuliek) čiže možno si mu nemusela dať nič pokazené alebo čo ale stačilo ak si zo dňa na deň zmenila granulky a zle mu sadlo na žaludok alebo čo
zavolať veterinárovi sa nedá nie? radšej sa budem informovať na fóre pre adolescentov. jebe?