...stalo sa vám už niekedy niečo zaujímavé a pozoruhodné ohľadom zvracania? ...asi hlúpa otázka, ale k dnešku sa mi hodí... :/ ...fakt sa ospravedlňujem, ak som niekoho pohoršila.
Na kamoškinej narodeninovej oslave jeden ogrcal všetko čo sa dalo, chlebíčky a hlavne celý prestor pred dverami. Ja som sa na tom skoro zabila. Inak nič také.
v 9 ročníku na základke sme boli v škole prírody a smesa tam takmer všetci žiaci opili. kamoš sa zotal totalne a siel si aj s dalším kamošom lahut. Ako si lahol sa opýtal "prosím ta, nemás vreckovky?" kamos ich vitiahol, podal mu ich a kamos mu ovracal ruky
potom na stuzkovej sa spoluziak opil a druhemu spoluziakovi ovracal auto, ked ho viezol on domov.
A potom mám jednu svoju, no tú tu písať nebudem, lebo to je vela
vo skolke som maval problemy so zvracanim.. napinay reflex mi zostal dodnes..
pozeral som sa dievcatu pocas obedneho spanku do oci, bola to moja detska laska.. lezali sme na dvoch postelach vedla seba..a v tom ma naplo.. dogrcal som sa ako krokodil..
potom dosla vychovavatelka a zjebala ma ze: a to nemozes povedat, ze grcas?
raz na majalése mi prišlo z toho alkoholu a skákania zle tak som sa šla zašiť, prišla som na nejaké parkovisko (neviem ako som sa tam dostala)
sadla som si na múrik a zakaždým keď som sa vyzvracala na zem, posunula som sa o meter ďalej (akože to ja som nebola)
tak po mne ostalo asi osem rovnako veľkých fľakov na zemi v rovnakej vzdialenosti)
no a po nejakom čase ma tam našiel náhodne okoloidúci kamarát ako sedím opodiaľ a tvárim sa maximálne nenápadne a dorazil ma s otázkou..."Hellacko tu varilo polievočky???"
@kolini to ma dostalo...vychovávateľka by si zaslúžila odznak
@delegatka ále, zas nič tak zaujímavé sa nedialo...vyzvracala som čaj potom som s maminkou spoločne raňajkovala vajce na mäkko, ktoré mi zjavne uškodilo, odrazu som to vypľula na stôl (chúďa maminka ) a bežala na WC...pri tom som sa takmer zadusila, bo mám obklad okolo krku uviazaný (boľavé hrdlo.. :/ ) ....a ták...........ale tak raz dávnejšie sa mi pri zvracaní podarilo prasknúť si cievku v oku! ...
a ja? nic take extra,maximalne pred rokom na maminej svadbe som grcal jak hovado na hajzloch a mama bola zrovna tiez na hajzloch a trosku dost to bolo pocut..hmm zevraj nepocula nic ale bohvie..
Ja mám pár zaujímavých príhod, čo sa týka zvracania z alkoholu, ale takto verejne to vypisovať nejdem, moralisti by sa silno pohoršovali
Ale strašný win bol, ked som sa v nedeľu večer naučila na biologiu tráviacu sústavu (vrátane poučky, čo je zvracanie) a následne na to, som v noci, z nedele na pondelok pregrcala. Do dnes si tú poučku pamätám.
inak ja strasne neznasam zvracanie. ked pocujem, ze nejaka baba grcala, okamzite pre mna straca vsetko svoje caro neviem preco, ale maximalne odpudivo to na mna posobi. to kebyze povie, ze fajcila konovi, tak mi to menej vadi cize prave tu pre mna 3 doteraz sexi baby dost klesli☺
@acvd43xa7w kkt ti rano zuby umyva je to prosto blby pocit sa bozkavat s niekym, kto grcal, hned si zacnem podvedome namyslat, ze to furt citim a vsetci mame svoje psychozy, tak stfu navyse si ma vobec nevazis a preco dpc vracias cez kramy, co to s tym ma akoze spolocne?
@antifunebracka to tez moze ved ale ja chapem lenze bozkavat sa s chlapom ked som prave ryhala to je nechutne aj pre mna minimalne styri krat si umyt zuby a patnac krat sa najest a jakoze, dobre, si divny a co vazim
a to preco vraciam cez kramy, ti vramci zachovania nasho kamaratstva, nebudem opisovat
v ten dn som jedla jeden hotdog ktory som vygrcala na kamaratkinu postel a koberec a moje ponosky.Raz som ogrcala vlastne dvere.A zbytok nic moc..ale videla som jedno epicke grcanie z ktoreho som mala aj fotku ale hlavna akterka ma donutila ju vymazat ...ked si ogrcala vlastne tuky pri sedeni na zemi
ja som sa zobudila o 2:00 rano lebo my bolo zle nee a tak sa prechadzam po bite ze kedy to uz bude a nic mna to tak nasralo ze som isla zase spat . ale den pred tym som jedla jahody zo šlahačkou takze tak ale nevracala som :pp
@kermo1337 ty si ako naša fenka! akurát, že tá nebola ožratá, len je neskutočne pažravá
@antifunebracka no tak sorry, ja za to nemôžem! trubiroh jeden! ....ale aspoň som nikdy nevracala z toho, že by som bola ochľastaná! (to bude tým, že som nikdy nechľastala... )....
cez vikend kamarat pri spanku zacal grcat a sme ho nevedeli zobudit.
Alebo ja napr. som sa raz pogrcal v skolskom autobuse do deravej tasky, tak mi to vytieklo na vak a potom ta grcka asi 20km tiekla celym busom a fajne to smrdelo Alebo som nagrcal na chodbe a zotrel to pod susedovu rohozku.
viem, ze teraz za to nemozes ale uz ta to nezachrani furt, ked ta tu uvidim, budem na to mysliet a ja som tiez nikdy negrcal z najebanosti bo mam k chlastu rovnaky po100j jak ty, tak ticho
@antifunebracka deeg! ale veď od tých zvracaníc som si zuby už niekoľkokrát umyla! tak nerieš...radšej si vždy predstav, ako požieram lupene ruží (nechápem, prečo práve toto ma napadlo...ale neva )....
@antifunebracka aj ja mam ku vracaniu neskutočný odpor ani neviem prečo .. normálne že fóbiu a keď sa niekto pochváli ako grcal tak ma to potom v mysli prenasleduje ešte pekne dlhú dobu, keď toho človeka vidím, čudné a dúfam, že ti týmto urobím radosť, ale už 10 rokov a 3 mesiace som nevracala a som na seba hrdá!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
sa hodi
potom na stuzkovej sa spoluziak opil a druhemu spoluziakovi ovracal auto, ked ho viezol on domov.
A potom mám jednu svoju, no tú tu písať nebudem, lebo to je vela
vo skolke som maval problemy so zvracanim.. napinay reflex mi zostal dodnes..
pozeral som sa dievcatu pocas obedneho spanku do oci, bola to moja detska laska.. lezali sme na dvoch postelach vedla seba..a v tom ma naplo.. dogrcal som sa ako krokodil..
potom dosla vychovavatelka a zjebala ma ze: a to nemozes povedat, ze grcas?
ale schválne, napíš nám tvoju príhodu so zvracaním @mayben
raz na majalése mi prišlo z toho alkoholu a skákania zle tak som sa šla zašiť, prišla som na nejaké parkovisko (neviem ako som sa tam dostala)
sadla som si na múrik a zakaždým keď som sa vyzvracala na zem, posunula som sa o meter ďalej (akože to ja som nebola)
tak po mne ostalo asi osem rovnako veľkých fľakov na zemi v rovnakej vzdialenosti)
no a po nejakom čase ma tam našiel náhodne okoloidúci kamarát ako sedím opodiaľ a tvárim sa maximálne nenápadne a dorazil ma s otázkou..."Hellacko tu varilo polievočky???"
@kolini to ma dostalo...vychovávateľka by si zaslúžila odznak
@delegatka ále, zas nič tak zaujímavé sa nedialo...vyzvracala som čaj potom som s maminkou spoločne raňajkovala vajce na mäkko, ktoré mi zjavne uškodilo, odrazu som to vypľula na stôl (chúďa maminka ) a bežala na WC...pri tom som sa takmer zadusila, bo mám obklad okolo krku uviazaný (boľavé hrdlo.. :/ ) ....a ták...........ale tak raz dávnejšie sa mi pri zvracaní podarilo prasknúť si cievku v oku! ...
a ja? nic take extra,maximalne pred rokom na maminej svadbe som grcal jak hovado na hajzloch a mama bola zrovna tiez na hajzloch a trosku dost to bolo pocut..hmm zevraj nepocula nic ale bohvie..
Ale strašný win bol, ked som sa v nedeľu večer naučila na biologiu tráviacu sústavu (vrátane poučky, čo je zvracanie) a následne na to, som v noci, z nedele na pondelok pregrcala. Do dnes si tú poučku pamätám.
dobre, ze si nespominas, uz nechniapem ked som pri nete
a nerozchadzas sa akosik casto so mnou?
a to preco vraciam cez kramy, ti vramci zachovania nasho kamaratstva, nebudem opisovat
inak mne sa nestalo nic pozoruhodne len ponizujuce (dokonca jedno grcanie datujem aj ako asi naponizujucejsi zazitok mojho zivota
ale rada sa bavim na inych grcajucich ludoch vsak @perkele
inak mne sa najlepšie grcká s rozprávkami od @enwy
@antifunebracka no tak sorry, ja za to nemôžem! trubiroh jeden! ....ale aspoň som nikdy nevracala z toho, že by som bola ochľastaná! (to bude tým, že som nikdy nechľastala... )....
Alebo ja napr. som sa raz pogrcal v skolskom autobuse do deravej tasky, tak mi to vytieklo na vak a potom ta grcka asi 20km tiekla celym busom a fajne to smrdelo Alebo som nagrcal na chodbe a zotrel to pod susedovu rohozku.
Nepijem, okrem isteho pariku vynimocne hnusnych zalubencov sa mi z nicoho nedviha zaludok a mam minimalny reflex, no.