Ehm.. Úplne som vylámal z ntb jack, kde sa strkajú slúchatka, repraky a podobne.. Teraz zvuk neprehráva vôbec, ani, keď v jacku nič nie je.. Pritom repraky na ntb fungujú na 100% - pokiaľ počas bootovania stlačím veľa kláves naraz, tak to pípne cez reprak
@kevin ved ked nemas ziadny jack zastrceny, nema co hrat cez neho... ked si to vylomil, zrejme tam doslo k nejakej chybycke alebo sa tam nieco dotyka niecoho tak ako by nemalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pomaha mi len ked tam tie sluchatka zastrcim nie uplne, kabel vytocim dolava a zatazim ho niecim tazkym ked je uplne natiahnuty.. a vtedy hra
keby to bol lamacký problém, nebežím s tým na it fóra a birdz (ktoré it samozrejme nie je a poradím si sám..
@malapohroma
ehm...
teda ja som najprv prudko vytrhol slúchadla z konektoru, vtedy zvuk hral IBA KEĎ tam niečo bolo zastrčené..
A poslednú noc sa mi podarilo úplne celý jack rozbiť aj zvnútra.. Ale neviem ako
@eirea
-.- nekomentujem
@majqqqo
ručíš za škody ?
asi tak urobím..
@kevin ak uz externu zvukovku, tak skus obycajnejsiu » www.alza.sk/creative-sound-...
Mimochodom tu mas aha » aukro.sk/item1159550935-...
takže zostáva teda už len dokúpiť zvukovku, @delpurr ti dal dobrý tip...
@delpurr
ak zastrčím externú zvukovku, tak ajtak to nepôjde cez ntb repráky nie ?
chcem sa spýtať, mám ešte win xp, vážne neexistuje nejaký soft na zakázanie headphone jacku ?
Prečítaj si všetky príspevky v tejto téme a zistíš o čom je reč..
a 1000 ľudí ma taký istý problém
» www.google.com/search?client=f...
mne je jedno, či to bude hudba alebo čo, proste len chcem, aby MI UŽ IŠIEL ZVUK !