moja mama to povedala korektnejšie, ževraj "vypadni z tohto bytu"... a prežil som to
a ako som reagoval? v tej dobe som b ol tam kde som bol takže som sa naťahal
nie vzdy si deti a rodicia rozumeju a nie vzdy ma rodic pocit, ze zvlada vychovu svojho dietata. vtedy sa mu moze aj odcudzit... tak nejak by som to videla, aj ked to vsetko moze byt uplne inak.
mna by to nijak nesokovalo, s mamou sa mame rady, ale nerozumieme si a ponorkova choroba u nas panuje nonstop
@neli8 Ja si myslím, že to nemyslela zle... ak si ju teda nenahnevala nejak výnimočne.
Ale aj tak, keď to povedala v hneve, tak o nejakú krátku dobu to nebude mať žiadnu výpovednú hodnotu.
Myslím, že to bolo skôr v súvislosti s tým, že odchádzaš na internát.
Mne je divné že toľko ľudí na birdzi má také divné vzťahy s rodičmi Ja väčšinou hovorím že sa chcem odsťahovať a žiť si sám a mama furt že chodiť do roboty a vo voľnom čase sedieť za PC môžem kľudne aj doma, že na to nepotrebujem vlastný byt
Neviem, ako by som reagovala pretože sa mi to ešte nestalo. Ja keď som šla 1x na intrák tak jej bolo veľmi smutno. Ale príde mi to také zvláštne. Nemala by takto reagovať, pretože si jej dcéra, predsa ťa 16 rokov vychovávala, venovala ti svoj čas...atď. Určite by som sa jej spýtala, že prečo je rada, že odchádzaš? A tiež je rozhodujúce, že aký mala výraz v tvári keď ti to hovorila lebo mimika človeka veľa napovie.
tak snad to bolo zo srandy alebo len zle povedane asi to myslela tak ze ta ma rada ale je aj rada ze si sa postavila na vlasnte nohy .... jaaaj intrak sorry az teraz sa mi to nejak mihlo pred ocami ze intrak ak potom neviem no asi to bolo zo srandy snad
@kikusqa205 Ako môžeš niečo také tvrdiť, keď ma vôbec nepoznáš? Nie každá matka je výrazne psychicky naviazaná na svoje deti. Ver či never, existujú matky, ktoré sa dokážu tešiť z príležitosti obnoviť svoj sociálny život a opäť mať čas pre seba. Nikdy negeneralizuj a automaticky nepripisuj ostatným reakcie, aké predpokladáš u seba.
@neli8 nemyslím si že to myslela tak ako to vyznelo. Niekedy človek povie niečo čo druhý inak pochopí. Ale tiež by ma to možno hnevalo alebo tak zamrzelo. v každom prípade vtedy by som sa spýtala že prečo
Fuh tak dufam ze toto bolo fakt len zo srandy. A ja nakolko ma vedia taketo slova od blizkych dost zranit by som bola maximalne sklamana ale keby to mysli vazne a chce aby som odisla tak by som odisla bez slova a uz by ma nevidela Samozrejme by zalezalo pri akej situacii by mi to povedala.
absolútne som netušila že toľko ľudí môže mať takýto vzťah s matkou že by sa len proste zdekovali a nikto by nikomu nechýbal ...keby mi toto mamina povie (čo by v živote na 100%nepovedala) tak by sa ma to tiež dotklo.
Aj keď nemám nejaké extra zlé vzťahy z rodičmi, bol by som rád, že konečne budem mať svoje súkromie/pokoj... ale skôr by ma zaujímalo kde pôjdem, keď v tejto dobe, v takom veku, sa nepohneš nikde, pokiaľ si nezobereš hypotéku na byt (alebo vyhrať v Lote)
odpovedala by som: "Potešenie je na mojej strane. "
ale fakt...asi by som tiež bola rada, že idem preč..
ja aj budem rada!
a to moju mamku ľúbim...ale..neprospieva nám bývanie v jednej domácnosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ako som reagoval? v tej dobe som b ol tam kde som bol takže som sa naťahal
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/poradna/navod-n...
mna by to nijak nesokovalo, s mamou sa mame rady, ale nerozumieme si a ponorkova choroba u nas panuje nonstop
Ale aj tak, keď to povedala v hneve, tak o nejakú krátku dobu to nebude mať žiadnu výpovednú hodnotu.
Myslím, že to bolo skôr v súvislosti s tým, že odchádzaš na internát.
ale nemyslel by som to nejak negatívne
@neli8 tiez si myslim ze to nemyslela zle,len je proste rada ze bude mat chvilu pre seba. casom jej zacne byt za tebou smutno
mwuhaha...
ale fakt...asi by som tiež bola rada, že idem preč..
ja aj budem rada!
a to moju mamku ľúbim...ale..neprospieva nám bývanie v jednej domácnosti...