Ak áno, resp. ak ste niekedy druhú šancu dali, vstúpil si ten človek do svedomia a naozaj to dopadlo dobre, alebo to v konečnom dôsledku dopadlo tak isto ako predtým?
Ak ste ešte nemali možnosť dať nikomu druhú šancu, dali by ste, keby o ňu požiadal?
(situácie si dosaďte akékoľvek z vášho života, nemusí ísť len o partnerské vzťahy).
Žiadali ste niekedy o druhú šancu? Ako to dopadlo?
Zahlasoval som zbrklo za partnersky vztah ale inak zavisi na okolnostiach, nerad stracam doveru v akomkolvek vztahu a rozhodne ju nedokazem len tak obnovit
tie vzťahy z mojej skúsenosti nikdy neboli ako predtým.. a stalo sa mi aj to, že som druhú šancu dostala a protistrana bolo ku mne toxická a kedykoľvek, keď sa mi darilo alebo keď mala potrebu sa vyventilovať na mňa vyťahovala staré sračky, ktoré ja už som dávno mala za sebou a nepotrebovala som o nich počuť tak som to utla. také kamarátstvo nepotrebujem, aj keď trvalo 15 rokov.
Áno, dala som druhu šancu môjmu drahému a som veľmi rada, že som sa tak rozhodla, vzniklo z toho šťastné manželstvo
Tak isto s kamoškami ešte zo základnej školy sme sa pár rokov nebavili kvôli nedorozumeniu, pričom žiadna z nás nebola ochotná poriadne komunikovať a riešiť to, iniciovala som po rokoch úplne spontánne stretnutie a dopadlo to tak, že sa opäť bavíme tak ako za starých čias
Mám zásadu tri krát a dosť Keď sa to stane prvý a druhýkrát , tak to neriešim Dotyčný ani netuší o čo ide a ja mu to blaho s chuťou dožičím Robím sa , že to nevidím Keď sa to stane po tretie , hneď nasleduje krátky rozhovor a je koniec Takto som sa napr. zbavoval zamestnancov , ktorí sa so mnou snažili vy....ť v práci Naklepal som žiadosť o rozviazanie pracovného pomeru dohodou , akoby si ju sami podávali a predložil som im ju na podpis Bez varovania Bum ! Urobil si toto , toto , toto Podpíš Do videnia ! Fungovalo to perfektne A tak to u mňa platí aj v osobnom živote
Samozrejme to závisí od konkrétnej situácie, vo vzťahoch si vždy aspoň 2x rozmyslím, či by to malo budúcnosť..ale vo všeobecnosti by som povedala, že pokiaľ sa nejedná o niečo závažné, zvyknem dávať druhé šance
dávam druhé šance takmer vždy pokiaľ vidím záujem zo strany druhej osoby, že naozaj chce aby sa napravilo to, čo sa pokazilo. to musí byť veľmi pekelná situácia, aby som druhú šancu nedala. a úprimne neviem či sa mi to vyplatilo zatiaľ, to dávanie druhých šancí. asi je to také 50/50, ale aj tak si myslím, že si ľudia zaslúžia druhú šancu, lebo všetci robíme chyby. tretia či štvrtá šanca, to už je asi hlúposť, ale občas sa zjavne človek musí aj takýmto spôsobom popáliť, aby sa poučil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ak ste ešte nemali možnosť dať nikomu druhú šancu, dali by ste, keby o ňu požiadal?
(situácie si dosaďte akékoľvek z vášho života, nemusí ísť len o partnerské vzťahy).
Žiadali ste niekedy o druhú šancu? Ako to dopadlo?
Tak isto s kamoškami ešte zo základnej školy sme sa pár rokov nebavili kvôli nedorozumeniu, pričom žiadna z nás nebola ochotná poriadne komunikovať a riešiť to, iniciovala som po rokoch úplne spontánne stretnutie a dopadlo to tak, že sa opäť bavíme tak ako za starých čias
no tak daj mi sancu dokazat ti ze ta fakt lubim