Zvyknete odvrávať učiteľom/profesorom, keď viete, že sa určite mýlia, ale oni vás presviedčajú o opaku, ba priam vás ponižujú? Alebo kašlete na to a nadávate v duchu?
ano, vsetci vieme, ze sme tu uz raz podobnu bavečku mali, akurat dnes sme to zase do dalsej sfery posunuli - kazda z tych diskusii ozaj riesi nejaku vec
takze co sa tyka tejto tvojej - hm, asi velmi malo, ale niekedy si tak pre seba hundrem. inak sa snazim k autoritam byt uctivy a dost mi to ide. to neznamena ale, ze nemozem im odporovat - akurat nie drzo a arogantne - ale ked mam argumenty, preco by som ich neprezentoval?
Nestal sa mi extrémny prípad, ja som tá, čo písomku konzultuje s pp za pochodu, a je bezbreho chválená za to, ako pekne s nezáujmom sedí a nahlas v prvej lavici rozoberá témy nevhodné na vyučovanie.
Mno hey hey dosť odvrávam xD uz mi dali aj pokarhanie ale serem nato..proste my máme totálne všetkých učitelov pod 35 rokov ...tak mozme nadavat a tak viete...a akožee...tak stane sa že slová vybahnú..ved komu sa nestane...ale už teraz sa trocha krotím lebo to preháňam xD...ale ved co uz aj taky je zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ano, vsetci vieme, ze sme tu uz raz podobnu bavečku mali, akurat dnes sme to zase do dalsej sfery posunuli - kazda z tych diskusii ozaj riesi nejaku vec
takze co sa tyka tejto tvojej - hm, asi velmi malo, ale niekedy si tak pre seba hundrem. inak sa snazim k autoritam byt uctivy a dost mi to ide. to neznamena ale, ze nemozem im odporovat - akurat nie drzo a arogantne - ale ked mam argumenty, preco by som ich neprezentoval?
Čisto pre cvik sa pohádam rada.
Jasné, matke odvravím skoro vždy