V podstate od čias začiatku covidu som to ešte neporušil. Bývam v meste a sú tu takpovediac všetky obchody, kde by som si chcel nakúpiť potraviny.. Aj keď chýba tu napr. jedine Metro. To mne ale nevadí, a ani som tam toľko nezvykol chodiť. Stačí mi Lidl a Kaufland, prípadne Tesco.
Jasné chodím do najbližších... otázka k čomu keď idem do roboty najbližšie k robote keď z domu tak zas najbližšie tam som moc lenivá (a hladná) aby som šla inde
No ak zrovna neni u mna priateľ, ktorý ma auto a odvezie ma do Lidla alebo Tesca tak idem do Terna čo mám cez cestu , ale nerada tam nakupujem tak využívam jeho prepravné služby. MHD nechodím už 2 mesiace v tejto situácii.
vacsinou ano, zivi ma terno a maju tam vsetko co potrebujem a nie je tam trilion ludi. cim som starsia tym viac nerada chodim do masoviek - obrovskych obchodov. i ked raz za cas sa s mamcou a sestrou dohodneme a ideme autom do lidlu na velky nakup, lebo v lidli su specificke potraviny co mame radi.
No taký hnusný obchod mám asi 5 minút, Lidl asi 7. Chodievam do Lidla. Lúbim ho z celého srdca. A keď v našom nekúpim tie veci, čo chcem, tak idem do druhého, prípadne tretieho. Hlavne keď sa oteplí a chodím na bicykli. Inak rada si dám aj prechádzku do Kauflandu alebo Tesca, ktoré mám obidve (jeden Kaufland o kúsok bližšie, ale rátam ten druhý) do hodinky peši. Nebudem sa riadiť opatreniami, ktoré nedávajú zmysel.
Nie prečo by som mal, niečo majú v bille, niečo v tescu no a samozrejme na prechádzky chodím tiež a budem chodiť aj naďalej, nebudem v tej zime stáť na testovaní 2 hodiny aby som sa nakazil, aj tak sa prakticky s nikým nestretavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
najblizsie mam male Tesco express, co je sice najlepsi maly obchod, ale no..
do najbližších normálnych potravín chodím korona-nekorona
Bud tesco alebo lidl, tie mame narovnako