Aka Klarisa inak? Ta z Klarisa vam to vysvetli? Ten serial som milovala ako dieta. Pamata si ho tu niekto? Ale ona robila iba Nananananana nanana na nana
@papver To je nostalgia veru Tá herečka potom hrala Sabrinu, mladú čarodejnicu a to som vtedy ako decko pozeral každý diel. Ale takýchto seriálov ako napr. Konečne zvoní atď.
@9 Zároveň si pamätám, že v tom seriály Konečne zvoní som videl prvý mobilný telefón v živote - čo som nechápal, ako to vôbec môže fungovať - v ére pevných liniek
@james98 Veru, nostalgia poriadna. Clarrisa mi vtedy prisla hrozne cool a mala kamosa, co vzdy chodil cez okno a malovala po telke rozne grafy.
Sabrinu som mala aj na VHSkach a nedavno som si to doma pustala znova a zrovna som narazila na taku epizodu, kde Sabrina ide na koncert Smashing Pumpkins.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Sabrinu som mala aj na VHSkach a nedavno som si to doma pustala znova a zrovna som narazila na taku epizodu, kde Sabrina ide na koncert Smashing Pumpkins.
a) je troll
b) ma 12 rokov
c) je velmi psychicky chore
To ignorujem odkedy tu kazdy den pisala statusy o tom, ze jej ktosi prebral frajera. Alebo ona komusi? A bola tym zaspamovana cela stena.