neviem si dosť dobre predstaviť, aký zmysel má bezcieľne túlanie sa. tak keď už by som sa na to dala, tak aspoň kvôli foteniu, videniu, spoznaniu... a to už potom nie je pre mňa len také bezcieľne
mohla by si opisat, ako to napr. vyzera? ze si poviete cez tyzden "ok, tak v nedelu niekam vyrazime" a v nedelu zbalite dake veci a idete autom len tak niekam? Ci spontannejsie to je? A su aspon dake zhruba plany, ze "zastavime sa v Kezmarku", alebo je to uplne random?
@pubertslatinocelny funguje to asi takto: nejdeme niekam? a kam? to je jedno pome. Tak dobre.....zbalíme psov , niekedy aj niečo pod zub a ideme ...a potom sa len tak ako ideme rozhodujeme kam ďalej a ak uvidíme niečo zaujímavé zastaneme a ak nie tak nie...a ked máme dosť ideme domov ale vždy iným smerom ako sme prišli..a hociktorý deň keď má otec čas.
raz sme šli z Oravského hradu do Banskej Bystrice, to bolo asi najspontánnejšie túlanie sa Slovenskom...ale šli sme cielene, sestra dostala chuť na proklatě dobré kuře od KFC
Ja som až príliš človek, ktorý na všetko potrebuje cieľ... a aj keby, tak s rodinou by ma trafil šľak, sama by som sa zbláznila a s nikým iným by sme určite nezhodli na čase
s ocom občas vyrazíme smer Rakúsko a tam sa vozíme, minule sme až do Álp zašli, najedli sa, dačo pofotili a išli domov a keď býval s nami v BB, tak po Slovensku sme sa zvykli motať
my sme s rodinkou toho precestovali po slovensku dosť, z každého hradu/zámku, kde sme boli, máme povesený obrázok na stene v chodbe už tam toho visí dosť
a ja sa tiež túlam rada, občas si vyberiem nejaké mesto, sadnem na vlak a idem sa tam pozrieť
Tak dva krát za mesiac. Už ani neviem kde na Slovensku ísť. Najdlhšia neplánovaná cesta bola do Poľska k Baltskému moru. Pôvodne sme išli iba do Prahy ale nakoniec sme skončili niekde na severe Poľska v dedine Swinoujscie a sestra sa tam bola pýtať ešte na trajekt do Švédska ale a to už neboli peniaze. Ešte pár neplánovaných výletov do Rakúska bolo celkom dlhých okolo 1400km tak že sme odchádzali o 7 ráno z domu a prišli sme o 2 v noci
@husky pravda pravda.,..ja som len nevedela čo s naftou ale niee, to kvoly tomu že ono v HE som ešte nebola a taky MT je fásá...a Rajecké Teplice...ked' som ešte na SK bola...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Keď si kúpim saxo diesel tak potom možno..snáď.
mohla by si opisat, ako to napr. vyzera? ze si poviete cez tyzden "ok, tak v nedelu niekam vyrazime" a v nedelu zbalite dake veci a idete autom len tak niekam? Ci spontannejsie to je? A su aspon dake zhruba plany, ze "zastavime sa v Kezmarku", alebo je to uplne random?
my sme s rodinkou toho precestovali po slovensku dosť, z každého hradu/zámku, kde sme boli, máme povesený obrázok na stene v chodbe už tam toho visí dosť
a ja sa tiež túlam rada, občas si vyberiem nejaké mesto, sadnem na vlak a idem sa tam pozrieť
síce zatiaľ len ja ale už šupem idem do Žiliny, a chcem ísť do Košíc
okej Ami
bude to dobrodružné lebo budem hľadať budovu podľa mapy
bezcielne mozno uplne nie, kazda cesta ma ciel. napriklad vycistit si hlavu. a nemusim zajst ani do humenneho, staci zajst do Svateho Jura.
Väčšinou sám. Ale tak zapnem dobrú hudbu a pohoda