Neviem,či je to naivné myslieť si ,že je dôležité oblečenie,alebo čo máme oblečené pred sexom,lebo aj tak väčšinou všetko ide dole. No otázka hlavne na chalanov,čo také sa vám na žene najviac páči,čím vás najviac zvedie..myslím všetky vrstvy oblečenia...
gaťky na to podkolienky a tielko na to pončušky na to detské pančuchy a tričko na ramienka na to neoprénový oblek na potápanie na to vestu a šušťáky na to tepláky a sveter ku krku na to bundu a sukňu až po zem a na to overal.......ako cibula....nech to nemá chlapec ľahké....
Cierne polopriesvitne tricko na ramienka (ci tielko, ci jak sa ten ony vola), tmave (idealne cierne) nohavice (ci su obtiahnute, ci nie, to je mi uz fuk), topanky mam u riti (nie doslova ), potom moze byt cierna podprsenka a cierne nohavicky (idealne NEtangace)
sprcha.. ..a veci,,,no ak by si chcela mna zviesť do ppostele,,trošku by ti trvalo.. --ale inač ak by už to surilo tak určite dojdi v uniforme,,v hasičskej..
minule som si dala čierne čipkované tangá, podvazky a môj chalan si tie tanga ani nevšimol , a silonkove podvazky roztrhol, čiže je to v podstate jedno ...
niektori chlapi si vsimaju a ini nie... ako kto, ale vacsina si vsimne, ze mas velke bombardaky alebo tak podla mna obcas nezaskodi ani nejake podvazky alebo nieco take... a vsetko zavisi od holky ako to vie nosit...
mna osobne bavi vyzliekanie a tak, alebo ked ani nie sme vyzleceni ale tak narychlo obleceni a je sex
podla mna to netreba prehanat..cize cipkovana podprsenka, tielko, tricko s kratkym rukavom, tricko s dlhym rukavom, pleteny sveter..taky ten od babky, a vetrovku taku az po nos co sa zips vytahuje...a dole mozu byt podvazky, a na to teplaky a oteplovaky. Na nohy samozrejme lyziarky.
@mielikki už ti niekto povedal, že si trápna? Keď ty nesexuješ, tak si tu kombinezu obleč a chod zvárať,...Odhliadnuc od toho, že pri každej ankete máš pridrblé odpoveďe ako aj väčšina iných ľudí
@tommy89 a čo? aj mne sa páčia v kombinéze a okuliaroch, zato sme s @mielikki divné? náhodou to je brutálne rajcovné, ešte keď si dá zváračskú kuklu (čo tam po okuliaroch xD )
@tommy89 ze prave ty sa opovazis takto reagovat ktory na rozdiel od inych tusim na nic ine ani nemysli.. aspon hodnotiac podla prispevkov co od teba v diskusiach nachadzam
@mielikki ak sa naucis i zvarat, tak ta berieme na stavbu.. plat je velmi zaujimavy (skutocne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
gratulujem, teraz vyzeráš úplne napiču
mna osobne bavi vyzliekanie a tak, alebo ked ani nie sme vyzleceni ale tak narychlo obleceni a je sex
ruky
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
(je strašne vtipné, ako sa niekto vie uraziť z ničoho.. príjemné kazenie si zdravia rozčuľovaním prajem
@mielikki ak sa naucis i zvarat, tak ta berieme na stavbu.. plat je velmi zaujimavy (skutocne)
@deadfancy - ako vravis..
predstavivost proste nema hranice na rozdiel od pozorovania..
a ty zjavne toho vies o mne vela.. dokonca mam pocit, ze viac ako ja sam
ps: urcite som toho stihol ovela viac ako ty.. ale nikomu nevrav, citil by si sa trapne..