dokelu, mala som hlasovať aj za to posledné... dve najnormálnejšie možnosti, vzhľadom na to, že nemôžem zrovnávať mandarínky s jablkami a zaváraným ananásom
budeš asi stá, ktorej to píšem, ale domnievam sa, že sa ty domnievaš :p , že moj nick je odvodený od slova barbie!!!...NIE JE!!!...je odvodený odslova barbizonská škola, pôsobiacej v období realizmu (pozri Theodore Rousseau)..
@fr4nk1 no je to divne lebo v skole nas ucili ze je to zelenina ale podla sacharidovych jednotiek je to ovocie a ja som tiez melon vzdy brala ako ovocie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
budeš asi stá, ktorej to píšem, ale domnievam sa, že sa ty domnievaš :p , že moj nick je odvodený od slova barbie!!!...NIE JE!!!...je odvodený odslova barbizonská škola, pôsobiacej v období realizmu (pozri Theodore Rousseau)..
neviem čím na to narážaš , ale ani ma to nejak netrápi heh
a podotýkam, že voľajaký lieh, ale v neliehovitom tvare... plus dala by som hlas aj melónu, keby...
len nevedomosť ti bráni v tom, aby si pochopila rozdiel medzi barbinkou a barbizonkou ... Ach, tá sladká nevedomosť...no o to trpšie zisťenie pravdy
melón je zelenina?? tak dik , že si ma upovedomil ...ale tak aj tak by som ho tu chcela mať
to je pre vyššie dobro
to ty nepochopíš
@chcemsex Chodnapokec
Sú kritériá, ktoré úžitkové rastliny sa zaraďujú medzi ovocie, a ktoré medzi zeleninu.
Napríklad paradajka je ovocie.