Aj keby mi mala koncertovať pred barakom by som nešla mnebudem peňažne podporovať namyslenú sliepku z mastnými škutami čo má manžela len ako nosiča 10 garderób ktoré vystrieda na koncerte..:
pre niekoho typek skriekajuci do mikraku a pre niekoho holka co ma uz co to za sebou ma uzasny operny spev, zacinala v 10tich v opere a aj dokonca (kto by to povedal) VIE spievat
Tarja je skvelá...bola som na jej koncerte tu v BA...a nelutujem to, len škoda, že na tento ísť asi nebudem môcť ísť, ale keby sa dalo, tak bez zaváhania idem hneď kúpiť lístok....
@28 moja ak si myslis, ze sa o teba zaujimam, ci v pozitivnom, alebo negativnom, mylis sa. Ja som sem iba vyjadrila svoj postoj k spevacke o ktorej tato tema ja. Budes prekvapena, ale nepozeram sa, kto zaklada ankety.. vsimla som si to az tvojou reakcoiu tak neviem co riesis a beries vsetko osobne..
na tarjku solo by som chcela ist jedine vtedy, ak by to bolo na nejakom feste, kde by by hned po nej vystupovali NW a zacinali by s Bye Bye Beautiful... viem, ze by to bolo od nich hnusne, ale sranda musi byt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale s Nightwishom mala dobre songy...
si robis srandu???
Smutne je ze jej jedine vystupenie v tomto turne bude v tom meste a nie niekde inde ...
jo @darklady666 asi nespomenula ze sa tam ukazeme
pre niekoho typek skriekajuci do mikraku a pre niekoho holka co ma uz co to za sebou ma uzasny operny spev, zacinala v 10tich v opere a aj dokonca (kto by to povedal) VIE spievat
a na @23 sa uz len ukazuje tvoja tolerancia
pekny vecer