Klasické ráno. S úsmevom som vyrazila do práce. Vedela som, že dnešný deň bude náročnejší, avšak bola som pripravená a oddýchnutá. Už dávno som ráno nevstávala s dobrou náladou. Okolo ôsmej prišli raňajky (jogurt) a potom len práca a práca. Snažila som sa všetko stihnúť tak, aby na víkend nezostalo po mne nič a to sa mi aj podarilo. Napriek tomu, že na dnešnej smene bolo málo ľudí, stihli sme všetko a ešte nám aj zostal čas. Na obed som mala kuracie prsia s ryžovými rezancami, ktoré mi napodiv veľmi chutili. 

   Domov som prišla okolo piatej poobede s vysokým kontom krokov. Bolo však treba ešte kosiť a tak som namiesto dnešného cvičenia zobrala kosačku. Myslela som si, že dnes si oddýchnem, ale nedalo mi to a predsa som sa postavila na bežiaci pás. 2.53 kilometra za 28 minút. Spotená ale spokojná som okamžite odišla do sprchy. Zapla som si jemnú hudbu a vychutnávala si každú kvapku na mojom tele. 

   Po sprche som sa chytila mojej kalimby (neviem či je to tá kalimba alebo ten kalimba ) a začala som trénovať.  Už mi ide takmer celá skladba. S pomalým zastavením ju naozaj odohrám celú. (A Thousand years od Christina Perri) To prispelo k mojej dobrej nálade. 

   Každým dňom vidím, že sa zlepšujem a že mi je lepšie. Moje negatívne pocity pomaly odchádzajú a s nimi aj moje negatívne myšlienky. Nehovorím, že sa teraz všetko zmenilo a že už mi za celý deň nie je smutno, ale cítim, že sa s tým dokážem vysporiadať, že viem tieto myšlienky odohnať a na to som viac než hrdá. 

"Nikdy nevieš, aký si silný, pokiaľ byť silným nie je jediná možnosť, ktorú máš." 

 Denník
Komentuj
 fotka
robin  4. 9. 2020 20:01
Ta posledna veta je dobra, lubi sa mi
 fotka
julietdeyl  4. 9. 2020 20:59
Páčia sa mi tvoje denníčky, príjemné čítanie, kľudne by mohli byť aj dlhšie a citát na konci super, pravda pravduca
 fotka
genenica  4. 9. 2020 21:00
@julietdeyl ďakujem
Napíš svoj komentár