Takže na začiatok by som chcela uviesť, že mám 16 rokov, volám sa Klaudia a moja prezývka je Dia... Som tu nová a učím sa ako to tu prebieha , ak máte pre mňa nejakú radu tak šup sem s ňou poteším sa .

No a aby som tu dlho netárala, tak sa vrátim späť k téme a našou témou dnes je AKNÉ!!! Dnes Vás všetkých chcem oboznámiť s tým ako som sa zbavila svojích akné ja a čo som používala .... Načo čakať poďme na to.
Takže moje akné sa začalo v 6-7 triede ako to i vy sami určite poznáte začali tie dni čo ste sa hanbili ísť do školy.
Ja som v tej dobe začala používať aknelot čistiacu vodu a mastičku a roll on. Všetky tri produkty sľubujú: potláčanie prejavou akné a čiernych bodiek (tzv. Uhrov) a má sťahovať póry... Ja sama na svojej pleti po dlhodobom používaní týchto produktov som videla výsledky len na začiatku. Behom jednej noci mi akné ustúpilo no do 2-3 dni bolo späť, ale s tým, že pleť už na tieto produkty (ich zloženie) nereagovalo ba možem poznamenať, že pleť zhoršovalo... Sťahovať póry to nezačalo. Takže tento produkt teda skupinku produktov odporúčam len na jednodnové použitie. Zistila som, že ak ten produkt použijem len v čase čo sa mi pleť zhorší, funguje. Používam až do teraz čistiacu vodu od clean&clear; black heads (tá modrá) a aknelot len keď sa mi akné zhorší. Kedysi som navštevovala aj kožnú doktorku, ale bez výsledkov. Na pleť som používala aj peeling od garnier 3 v jednom (bielo modré balenie) a teraz aknestop peeling a používam aj akné stop masku. Najmä mi pomáha na akné pena na akné od Himalaya herbals, je neskutočne úžastná . Používam ju do teraz kazde ráno a večer už asi pol roka a stále nesklamala. Všetky tieto produkty mi pomohli sa zbaviť akné. Teraz mám len problém s jazvičkami po akné.

V dalšom blogu by som chcela napísať o tom ako som si zakrývala pleť keď som mala akné a čo tp naozaj spoľahlivo zakrylo ale aj pomohlo. A samozrejme dám sa aj do písaní recenzií o každom jednom produkte na starostlivosť o pleť a taktiež make-upy a korektory .. Budem rada ak budete môj blog zdieľať a napíšete mi do komentov ako sa vám páčil a po prípade na otázky alebo napíšte e-mail na: kiss-inka7@azet.sk budem rada ak sa ozvete a napište o aký blog alebo recenziu máte záujem paa.

 Návod
Komentuj
Napíš svoj komentár