Niekedy len tak premýšlam.. a premýšlam ... a potom sa uvedomím že čumím na nejaký predmet akoby som ho videla prvýkrát. No dnes som došla na takúto myšlienku:

Hovorí sa, že v roku 2012 sa má stať niečo zlé. Neviem ako vy ale ja tomu aj verím. Ale neverím takým rečiam že pukne svet alebo padne niečo alebo zrazu zmizneme. Viem, že sa má stať niečo čo ľudstvo nepostrehne. Vojna medzi dobrom a zlom prebieha práve teraz už tento rok a vyvrcholenie bude rok 2012.

Asi sa teraz smeješ že aké hlúposti tu píšem. Ale ja tomu verím. To zlo ktoré som spomenula je všetko okolo nás.
Pozri sa okolo seba... na ludí. Kolko ľudí je takých "mámpičistov" alebo kolkým keď ideš po meste vidíš úsmev na tváry? .. nieje ich veľa.. (každý ide ako nasratý a všetci sa ponáhlajú no samy nevedia kam..)

Tým chcem len povedať že to zlo je už len nejaká hádka s blízkym.. stres na písomku.. strach alebo nervy v zamestnaní či v škole..

Niekedy sa tomu nedá veru vyhnúť. Nedá sa byť stále s úsmevom na tváry a pozitívnym pohladom na svet ale dá sa to keď na to človek myslí. Jasné že aj mňa niečo dokáže pekne nasrať ale čím viac si všímam ľudí okolo seba a stačí aj keď sa pozrem na svoju rodinu ako ich stres dokáže krásne stiahnuť so sebou.
A to čo sa hovorí že sa stane niečo zlé ale ľudstvo to neposrehne to je presne toto o čom práve píšem. Vo svete je tolko zlých vecí že tie dobré sa pomaly strácajú a nedajú sa vidieť. Ľudia chcú velmi zabrániť tomu aby sa niečo zlé stalo ale vlastne pomáhajú a ide im to zatial vinikajúco.

Skúste sa nad tým zamysleť...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár