Pomaly sa končí tento rok a pomaly ho začínam bilancovať. Keď sa na to pozriem, ďalší rok začínam on nuly(2010). Môžem To brať ako symboliku pre nový začiatok. V nasledujúcich 365 dní bude pre mňa neopakovateľných, čakajú ma maturity, potom prímačky na vysokú školu, ďalej rozlúčky a nachádzanie nových vzťahov a výziev.

Mal by som si preto dávať novoročné predsavzatia??? ..úprimne Vám poviem, že novoročné predsavzatia som si kedysi dávno dával. Dnes si ich už nedávam do Nového roka, ale kedykoľvek počas neho. Keď pociťujem, že sa mi v niečom nedarí, snažím sa na tom popracovať. Veď úprimne si povedzme, že kam by sme sa dostali, keby sme sa o to pokúsili iba raz do roka.
I keď Nový rok je akoby nádej dať určité veci do pohybu, ale nie je to len obyčajný všedný deň ako ktorýkoľvek iný? Veď aj deň končí, keď zapadne Slnko a opäť začína skoro za svitania.. Či deň začína iba 1.januára 2010,2011...
Keď sa pozriem spätne dozadu, tento rok dopadol rôzne. Bol akoby sínusoida a raz som bol hore, neskôr som sa šikovne skotúľal smerom dole. Som vďačný za ľudí, ktorí mi viac krát pomohli dobrým slovom, skutkom či iba obyčajným úsmevom. Vďaka nim to šlo ľahšie
Sám život nám hádže polená pod nohy a jediné čo musíme vedieť je vydržať, i keď sa možno náš cieľ vzdiali, tak sa netreba vzdať. Vždy si predstavím, ako sa dotknem cieľa a tá predstava ma tlačí dopredu.

Viem, že do cesty prichádzajú mnohé prekážky, ale hovorí sa, nie je dôležité čo sa človeku stane, ale ako sa k tomu postaví. A ja som rád, že veci ktoré mi do cesty prišli, že som sa s nimi naučil žiť, i keď niekedy tieto vecí ustojím na jednej nohe, inokedy i padnem, ale som rád, že vždy príde niekto za mnou a podá mi pomocnú ruku a aj keď krívam, aspoň idem ďalej..

Všetkým ľuďom, čo si to prečítali prajem úspešný rok 2010, nech sa im plnia sny a nech tým snom občas aj trocha pomôžu, ale prajem im hlavne pevné zdravie, kúsok šťastia, úprimnú lásku a správnych priateľov a rodinu, ktorá bude vždy stáť vedľa nich..

Majte sa pekne

PS: Snáď opäť raz v Novom roku

 Blog
Komentuj
 fotka
hluzar  29. 12. 2009 20:12
To moj rok bol jasny kotangens pekny blog a je to tak prvy januar je len dalsi den po dalsom dni ale ber to tak caka nas pekny ohnostroj
 fotka
d170  29. 12. 2009 22:29
Tak pre mňa bol rok 2009 ako zlý sen, takže hlavne verím, že sa všetko pohne správnym smerom a konečne sa začnem z toho zlého sna prebúdzať. Ale samozrejme neverím tomu, že sa všetko zmení v priebehu sekundy, len zato, že nebude už nakonci dátumu číslo 9 ale 10.

A aj tebe prajem všetko najlepšie v roku 2010, nech sa Ti splnia Tvoje sny a túžby
 fotka
qirqi  29. 12. 2009 23:11
aj Tebe krásny a úspešný rok 2010 a nielen ten, ale každý

i mňa čakajú matury a prijímačky, tak želám veľa síl, pohody a nech to dopadne ako má, ale nech je to čo najlepšie!
 fotka
mato4293  30. 12. 2009 00:46
Tak tento článok bol výborný a mal čo do seba pre mňa bol tento rok

nebol z najlepších veľmi som sa sklamal a dúfam že sa to v roku 2010

zmení ... Všetko NAJ do nového roku
Napíš svoj komentár