Všetko to začalo asi vo štvrtok. Bola som pekne doma, snažila som sa pripravovať na skúšky. Spravila som si raňajky, k tomu som si vzala nejaké vitamíny, lebo už pred časom sa objavili dôsledky menšieho vyčerpania organizmu. Imunita nadovšetko.

Moja Imunita si však zrejme pred časom vzala dovolenku. Mohla mi to síce dopredu oznámiť, aby som bola pripravená, ale zrejme zabudla. Sviňa. Keby som ju nepotrebovala, okamžite jej dám výpoveď. Ale dôležitých zamestnancov si treba udržať za každú cenu, takže som sa ju hneď snažila kontaktovať, ale zatiaľ neodpovedá. Na všetko som sama.

Namiesto nej sa ale okamžite dostavila Neznáma. Neviem, ako sa o voľnom mieste dozvedela tak rýchlo, no nemám čas to zisťovať. Ona sa do svojej pozície veľmi rýchlo vžila a hneď začala vybavovať rôzne záležitosti, aj tie, ktoré nemá v náplni práce. Napríklad také objednávky a stretnutia. Ešte v ten deň totiž dorazil kuriér s Nádchou. A Ona, zanietená, balík prebrala bez môjho súhlasu a otvorila ho. Viete si predstaviť, čo sa stalo. Dorazilo ma to.

A Ona je spokojná, že ako pilne pracuje. Okamžite som Jej dala pokarhanie, ale čo som vtedy ešte netušila, nebrala to veľmi vážne. Ja som si kúpila sprej do nosa, homeopatické tabletky na hrdlo a kopu hygienických vreckoviek a šla som na druhý deň na skúšku do školy. Chyba. Táto Neznáma totiž chcela objednať ďalší tovar, lebo sa blížil víkend a nechcela meškať s prácou. Takže využila chvíľu, keď som na Ňu nedozerala. Keby mi o tom aspoň povedala, ale Ona nie.

Expresný balík prišiel v nedeľu. Chápete? V nedeľu pošta zvyčajne nechodí, ale Ona to zariadila. A tak sa dostavil Herpes. Na čo mi je niečo také odporné a nechutné? Čo s tým mám robiť? Iba mi zbytočne vytáča nervy a znepríjemňuje život. Kto ho už zažil, vie, o čom hovorím. Navyše sa ho neviem zbaviť, skúšala som mastičky, náplaste aj ľad, no nepomáha. Okrem toho ešte stále kýcham celé dni. Neznámej som dala bez mihnutia oka výpoveď, ale Ona sa ohrádzala nejakou dvojmesačnou výpovednou lehotou, vraj nie je v skúšobnej dobe. Snaží sa ma okabátiť, ale ja Jej neverím.

V pondelok bola v práci posledný deň. Zaručene si to chcela vychutnať, Jej sa u mňa veľmi páči. Kúpila mi vraj niečo na rozlúčku. Ako prejav vďaky za poskytnutú príležitosť som však očakávala niečo iné ako Krv z nosa. Ona je nejaká zvrátená, ihneď som ju vyprevadila von dverami. Zatiaľ je pokoj, no dúfam, že sa nevráti späť oknom.

A to by nebola Ona, keby mi tu nezanechala účet za objednávky. Potvora sprostá. Cena je vysoká, moje Zdravie príde na mizinu. Kde si moja Imunita? Súrne ťa potrebujem!!!

 Denník
Komentuj
 fotka
bluepanter  25. 5. 2009 15:27
Tak slečna (alebo pani?) Imunita sa po návrate z dovolenky pekne naštve na tú, čo jej obsadila miesto
 fotka
richardulman  25. 5. 2009 15:30
wow akože nemám slov máš perfektný štýl, klobúk dolu
 fotka
flussica  23. 3. 2011 18:17
Ja by som slov mala, ale netreba. Skvelé!
 fotka
snehovavlocka  23. 3. 2011 19:58
@flussica To čo ty čítaš? Nuž ale ďakujem!
 fotka
lubobs  23. 3. 2011 20:04
Obdivuhodné...a nebývala slečna vždy imunitná ako vidím
 fotka
snehovavlocka  23. 3. 2011 20:16
@lubobs To bolo jarné vyčerpanie.
Napíš svoj komentár