Dobrý večer,
vitajte v mimoriadnom vysielaní Blovín, ktorým si dovoľujeme prerušiť pokojnú plynulosť blogovej sekcie naliehavou správou týkajúcou sa zmiznutia vzácneho predmetu vlastneného Snehovavlockou. Je ním magická Nabíjačka.

Popis: Nabíjačka je podľa oficiálnych záznamov čiernej farby, je precízne vytvorená z tých najlepších materiálov, je veľmi ľahká (prepravná hmotnosť 0,1 kg), štýlová a veľmi ľahko sa pripája. Má štandardnú veľkosť, dlhý tenký chvostík a na oboch koncoch po dva zúbky.



Magická Nabíjačka sa stratila pred týždňom za bieleho dňa a neostalo po nej ani chýru ani slychu. Či sa len niekde ukrýva lebo má rada hru zvanú Na skrývačku alebo ju niekto úmyselne ukradol ešte nie je potvrdené, avšak po dôkladnej prehliadke miest, na ktorých sa zvykne vyskytovať sa nič nenašlo. Nepomohlo volanie, prosenie, lákanie, vyhrážky, pasce na myši, syr, vysávač, prútik na hľadanie vody, detektor kovov, vysokofrekvenčná píšťalka ani cvičené policajné psy. Nabíjačka má slabosť predovšetkým na Sony Ericssony a extrémne priťahuje králikov, avšak ani tí ju nespozorovali.

Preto sa s nádejou obraciame na užívateľov Birdzu a prosíme ich, aby v prípade, že ju zahliadnu alebo budú mať akékoľvek iné informácie, ktoré by nám pomohli k jej nájdeniu, okamžite kontaktovali nás na tomto mieste alebo priamo Snehovavlocku formou TS či Odkazom. Nutnosť jej nájdenia sa zvyšuje každou minútou, keďže batéria mobilu je už na rizikovo nízkej úrovni.

Za nájdenie Nabíjačky je majiteľka ochotná poskytnúť odmenu.

Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný večer, môžete sa vrátiť k vašej obľúbenej blogovej tvorbe. Donevidenia...


SOUL ASYLUM - Runaway Train

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
richardulman  17. 10. 2009 20:21
keď som uvidel, že videoblog a od teba, tak som sa potešil, že v ňom bude nejaké video s tebou, no nanešťastie tomu tak nebolo... každopádne úprimnú sústrasť v prípade úmrtia hľadanej nabíjačky alebo veľa šťastia, zdravia a pohlavnej sviežosti v prípade jej nájdenia
 fotka
freedomko  17. 10. 2009 23:00
poznam cloveka ktori ma nabijacky na SE a ja mam doma tiez niake popripade moznost kontaktu alebo objednanie cez shop viac ti nepomozem asi v tejto dobe
Napíš svoj komentár