Co je to vlastne dusa? ? ?

Je to nieco nehmotne co nemozeme vidiet ani chytit do ruky, ale predsa vieme ze tu niekde je? Ja osobne si myslim, ze taka dusa existuje... A ja mam v poslednom case pocit, ze tu moju dusu nieco pomaly ale iste zabija. Nie je to len nieco, ale som to ja! ! ! Citim sa sama, sice mam vela priatelov, ale nikto ma nechape, nevidia ako vo vnutry trpim a postupne chradnem.... Uz sa dalej nedokazem pretvarovat ako mi je fajn a ako vsetko zvladam....Chcela by som aby ma videli taku aka som aj v skutocnosti... Ale vynara sa tu otazka aka som naozaj? ? ? To totizto neviem ani ja sama. Snazim sa to zistit uz pomerne dlhu dobu. Lenze odpovede na moje otazky stale neprichadzaju a ja neviem cim to je. Mozno kladiem nespravne otazky.NEVIEM. Ale kto to ma vediet ked nie ja? ? ? Som zmätena zo vsetkeho co sa vo mne odohrava. Uzatvaram sa pred okolim do svojej bezpecnej ulity do ktorej pustim len malo ludi. No v poslednom case sa mi to nevyplaca. Sklamalo ma moje najblizsie okolie o ktorom som si myslela, ze su mi ako rodina ale zjavne som sa mylila. Ale nie na darmo sa hovori mylit sa je ludske!

KTO VLASTNE SOM? ? ? ? NACO SOM NA TOMTO SVETE MAM AZDA DAKE POSLANIE? ? ? ? NEVIEM! ! ! ! Ale snad niekedy dostanem na tieto moje otazky aj odpovede.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
3ashley3  2. 4. 2009 20:54
som zvedava od koho
 fotka
000emo-girl000  2. 4. 2009 20:58
@1 no to aj ja
 fotka
rebell  2. 4. 2009 21:11
Taketo otazky su v puberte normalne. To však časom prejde. A ty zistíš kto vlastne si.
 fotka
jimmycrow  2. 4. 2009 21:27
Aj tebe? Niečo sa deje, ja to stále hovorím.





KTO VLASTNE SOM? ? ? ? NACO SOM NA TOMTO SVETE MAM AZDA DAKE POSLANIE? - obávam sa že na toto musíš odpoveď nájsť sama. A keby nie? Raz sa to dozvieš...
 fotka
johnysheek  3. 4. 2009 03:07
kebyze je to take lahke zabit dusu.. ale ta je nesmrtelna.. a preto konanie tak casto a velmi boli
Napíš svoj komentár