ako pripraviť rezance s orechami keď nemáte rezance, ani mlynček na orechy?
úplne jednoducho: orechy vložíte do mikrotenového sáčku, zaviažete a s kladivom alebo niečim dosť ťažkým orechy rozmliaždite. a odkiaľ vziať tie rezance? vifonky predsa má každý študent na internáte, u nás aspoň každý jeden má niekoľko druhov.
teda otvoríte dve tri vifonky a rezance zalejete vriacou vodou, posypete rozmliaždenými orechami, posypete cukrom a polejete rozpusteným maslom.
to jest vše

 Návod
Komentuj
 fotka
coleshepter  28. 10. 2013 15:13
to je úplne nedocenený článok, si inovatívna!
 fotka
biancadetolle  28. 10. 2013 16:08
@oleshepter ,
tento recept vymyslela spolubývajúca a často ho robí hlavne neskoro večer...lekvar, granko či mak, to je jedno
 fotka
anjeliceq  28. 10. 2013 20:58
prevratil sa mi zaludok len po precitani,vygrcal by som to este predtym nez by som to vlozil do ust
 fotka
tibia  27. 11. 2013 08:42
ja zvynem robit s kecupom
 fotka
biancadetolle  27. 11. 2013 10:03
@tibia dobre keď zvynieš
Napíš svoj komentár