ach boze preco je zivot taky blby? akoze isto je to tou naladou zajtra sa uz budem citit inak...ale mam prave debku cize... chapete ma proste cela by som vam tu napisat o jednom chalanovi ktoreho neskutocne lubim..alebo som lubila? sama uz enviem...ale viem ze pre mna znamena vela a v zivote ho nechcem stratit...bolo yb to ako keby som stratila kusok seba . ten cllovek ma u mna velke miesto v srdci.
Proste zazila som snim kopu srandy smutku vsetkeho krasneho uzasneho co som chcela zazit ukazal mi co to je laska aj ked som snim nic poriadne nemala...ale prostee... mne stacil on ked som mala porbelym podrzla ma bol tu vzdy pre mna. proste ja ho mam neskutocne rada ale on ma bere iba ako kamosku ...ale ja to berem nemozem mat vsetko proste...musim s astym zmierit a musi mi stacit byt snima prezivat snim vsetky problemy ako kamoska ked uz nic ine ale strasne ma podrzali moji kamosi ked som bola natom najhorsie a zato im moc dakujem mozno bol tetnto blog blby alebo co ale tak bol oprvy a dakujem za vsetky nazory

 Blog
Komentuj
 fotka
ygor  19. 8. 2007 23:48
Hlavu hore viem o com hovorim
 fotka
keksiiq  19. 8. 2007 23:53
Bude to dobre..viem že pre teba je to tazke,ale uvidis to prejde
 fotka
rijanqa  20. 8. 2007 00:42
Neboj sa, budú aj lepší, asi... Alebo nie?? možno sa tak javil, ale aký bol, to nevieš presne ani ty.. Ale podľa mňa, keby ťa chcel, povedal by ti to.. A viem, o čom rozprávam. Ja som zažila to isté.
Napíš svoj komentár