Každý kto cvičí už určite na nimi rozmýšlal. Veľa ľudí sa ich bojí "budem impotent, zlyhajú mi obličky, budem v prdeli z toho" ale ľudia uvedomte sa. Keď tieto doplnky beriete tak ako máte a nepijete,nedrogujete pritom alebo neexperimentujete tak sa neni čoho báť. Najviac zmieňované doplnky ktorým je neprávom škodene na nete sú asi: Kreatín, Proteín, Aminokyseliny a možno Gainer.

Gainer
- ak máte naozaj kvalitný gainer, nechcem robiť nikomu reklamu ale Scitec,BioTech alebo Optimum nutriton sú asi jedny z naj na trhu ale aj to treba vedieť po ktorom produkte od daných výrobcov treba siahnuť. No takže ak máte naozaj kvalitný gainer tak sa naozaj netreba ničoho báť len netreba zabúdať, že viac hmoty nedosiahnete častejšímy dávkami gaineru za deň ale hlavne stravou, gainer je len doplnok čo vám dodá cca 20-30% živín na tú hmotu čo neviete dosiahnuť so stravy, ten základ tých 70-80% musíte nabrať so stravy ak chcete vydieť výsledky.

Aminokyseliny
-tu nie je o čom písať, doplnok ktorý nemá ako uškodiť ani kebyže veľmi chcete, vie len a len pomôcť ako v objemovke tak i v rysovačke alebo keď cvičíte len tak, tak tiež nie je naškodu ho brať

Proteín
-PROTEÍN NIE JE STEROID DD to len tak na úvod Treba ho brať fest keď cvičíte, čím viac gramov bielkovín v dávke tak samozrejme tým lepšie a výhodnejšie pre vašu peňaženku. Nuž taktiež tu platí to čo pri gaineri, netreba zabúdať ne to, že to je len doplnok čo vám dodá cca 20-30% bielkovín a ten základ cca 70-80% bielkovín musíte nabrať so stravy ak chcete vydieť výsledky.
Neberte si ho prosím vás do úst je to jedna z naj vecí na trhu

Kreatín
-ak ste blbý a neviete o ňom nič a napriek tomu si ho beriete do huby tak ste kretén. Ak s ním máte zlé skúsenosti tak ste ho buď neužívali správne alebo ste mali ten "najkvalitnejší". Moja rada - užívajte len monohydrát aj to podla návodu a bude aj vlk sýty aj ovca celá.

Nebojte sa brať niečo kvalitné čo poznajú aj vaši známi, bojte sa brať niečo čo nepoznáte ani vy ani vaši známy.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár