Strašne ma trápi to že dnes ma moja frajerka skoro celý deň ignoruje ráno v buse do školy a po obede v buse zo školy a von. Vôbec mi neodpisuje tak ako inokedy. Mám obavy z toho že ma opustí, poraďte mi niekto prosím.
Tie komentáre wtf.. to ste ešte v 15 sa hrali s plyšovými hračkami či čo?
Však normálne sa zaľúbil je jedno či je to jeho prvá alebo posledná láska, práve teraz je to pre neho niečo dôležité...
Neviem no skús sa jej v prvom rade spýtať.. čo jej je, prečo s tebou rozpráva.. prípadne ju skús postrašiť že takto to ďalej nejde.. možno sa nakoniec dozvieš že sa s tebou chcela rozísť len nevedela ako ti to povedať.. KOMUNIKUJTE hlavne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alebo jej vletel do ucha chrúst
Však normálne sa zaľúbil je jedno či je to jeho prvá alebo posledná láska, práve teraz je to pre neho niečo dôležité...
Neviem no skús sa jej v prvom rade spýtať.. čo jej je, prečo s tebou rozpráva.. prípadne ju skús postrašiť že takto to ďalej nejde.. možno sa nakoniec dozvieš že sa s tebou chcela rozísť len nevedela ako ti to povedať.. KOMUNIKUJTE hlavne!