Zaujimave.. ze ludia sa obliekaju do vselijakych handier..kozusin... Nic ine ich netrapi... A ak NAHODOU pridu k nejakemu videu,kde je ukazane ako sa nieco take "vyraba" su zhrození ako to môze existovat .. Myslim, ze dost neskoro nie ?? ...
Zastav to.. ale co si oblecies?
Jasne, da sa odrieknut par kozusin..ale cudovala by si sa, co sa este take vyraba "zo zvierat" ...
Bojuje proti tomu mnoho ludi, ale s tym nic nespravia.. Obchod je obchod.. aj to je praca ,ktora zivi dalsich ludi ... (nehovorim ze som za to..)
Do teraz to nikoho netrapilo. Je to praca ako kazda ina. Je to kvalita a za kvalitu sa plati a preto su kozuchy dost drahe, cize aby a vedelo preco nikto da za kozuch aj 120 tisic je to pre toto
Ja osobne mam rad kozee vyrobky nie bundy a tak ale topanky, penazenka a tak. prote vydrzi to dlho a preto si za to aj priplatim.
Preto sa snazim nemysliet. kto musel obetovat svoj zivot za to co nosim ....
sme nova generacia takze nezalezi na veku koho to sere skor je to lepsie lebo my mozme s tym nieco robit.teda ak chceme a nebudeme to stale len prehliadat
podla mna je to smutne ale ako proti tomu chces bojovat??? to sa neda .. no da nekupovat si rozne kozusiny a pod veci ale myslim ze nijak tomu nepomozes lebo je plno jeblych celebrit a prachacov a nerobia nic ine iba take veci kupuju dokonca aj taky co proti tomu bojovali
Taketo video som tu na birdzi uz videl, myslim... Ale je to dost nechutne, nepoviem, kebyze to zviera aspon zabije pred tym a potom ho stahuje z koze, tak by sa netrapilo.
Ani by som si to nekupil, ak by ho stahoval za ziva predomnou
mate pravdu neda sa bojovat proti tomu...a tie kozuchyy no mne sa to ani nelubi takze mam to jedno ale videli ste ze to zaziva trhaju??a ked to uz nema tu kozu tak sa to ete hybee..tak to zviera aspon zabijem tak menej bolestne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Zastav to.. ale co si oblecies?
Jasne, da sa odrieknut par kozusin..ale cudovala by si sa, co sa este take vyraba "zo zvierat" ...
Bojuje proti tomu mnoho ludi, ale s tym nic nespravia.. Obchod je obchod.. aj to je praca ,ktora zivi dalsich ludi ... (nehovorim ze som za to..)
Ak ma chapes ....
Do teraz to nikoho netrapilo. Je to praca ako kazda ina. Je to kvalita a za kvalitu sa plati a preto su kozuchy dost drahe, cize aby a vedelo preco nikto da za kozuch aj 120 tisic je to pre toto
Ja osobne mam rad kozee vyrobky nie bundy a tak ale topanky, penazenka a tak. prote vydrzi to dlho a preto si za to aj priplatim.
Preto sa snazim nemysliet. kto musel obetovat svoj zivot za to co nosim ....
aj ja mam strasne rada zvieratka ufff, ved kolko ich doma mame... ale nic sa neda robit
Tak to nejdem ani pozerat
Ani by som si to nekupil, ak by ho stahoval za ziva predomnou