...Hodte sem neake typy celkom ma zaujimaju iné praktiky, ako tie ktoré použivam ja,
....ta babenka nemusi byt vazny vztah.....povecme ..len flirt...takaa jedno razovka....
Holky, dufam ze sa neurazite...ja to s vami myslim vazne
pockaj pred dakym super obchodakom a obzri si baby co odtial vychadzaju...pokial mali dobry nakup...maju aj dobru naladu...najlepsie je lovenie v skupinkach zoberes niekolko kamaratov a pockas kym vyjdu dake baby vo svorke...
..aj ked je tam risk ze ak je jedna nepovolna odjebu vas vsetky
...No vidis, poznam jednu lepsiu vec, kamos robieva ze nenapadne vyhodi penazenku z vrecka....ked je pred tou babou,..SAMOZEREJME pre istotu je penazenka prazdna...a ak je holka slusna tak zakrici ze stratil, a uz kecajuuu...a on ju potom moze nekam pozvat ako odmenu..abo tak
šak na ňu odušu mrkaj ..... a keď nezabere, buchni ju po riti.. a keď ti nebodaj bude chcieť dať facku a volať: "pomoc úchylák", tak v tedy vieš, že ju máš... ale neeeee veď najdôležitejšie je upútať a potom to už ide lahko... rozne komplimenty a kaleraby ..
no jasne vies..budes mat zmrzlinu vruke..alebo kavu.. vrazis do nej a oblejes ju...a potom sa jej budes velkodusne ospravedlnovat...a slubis jej ze jej tricko operies a vezmes ju teda k sebe...a date sa do reci a zalubi sa do teba..a bude to..x)
..ale dost blbosti....piste dalej svoye nazory ako zbalit holku..BABY vy piste co by sa vam pacilo...ako by vas nekto balil .....myslim balit, nie do papiera
skúšal si už niekedy cestu priamu? proste ide oproti tebe, pozeráš na ňu, a potom ju napríklad zastavíš že "Wau, počuj holka, viem že je to trochu netradičné, ale proste si nemôžem pomôcť, strašne sa mi páčiš, a keby som sa to nespýtal, tak to budem ešte dlho ľutovať - nezašla by si so mnou niekam na chvíľku? napríklad na zmrzku?"
..ty moy, vieš ze hej...a to som si nefsimal ze jej frajer je v bankomate.....vieš čo to bol za maratóon ...haha....ale raz sa mi to vyplatilo...musim uznat....PISTE DALEJ SAMOZREJME
teraz pojde pekna holka po ulici a zrazu 8mim nahodnym chalanom vypadnu penazenky vedla nej... zhodou okolnosti pouziju tu istu taktiku... to uz by sa dalo zachranit jedine simulaciu epileptickeho zachvatu...
...a preco ne, nahodna znamost....a inak to by bola jaka haluz....musime skusit...normalka prepad, jeden zmrzka jeden kavička a ostatny penmazenky a na jednu babu naraz......
..a ma porazi ked to bude TRANSVESTIT
..tha akoze ked sa nechas dobrovolne zbalit, tha sa nebudem namahat s penazenkou....hop-šup...a sme v tom bez predohry :....nemyslim predohru..pred ťuťu-muťu ..
ale ak sa chceš penazenkovat....thak mozme dohodnut
,,natocime na video...
Však najlepšie je zažmurkať,umsiať sa ja neviem aj tak by som nešla s hocikym koho stretnem na ulici že niekde na drink skus do enj narokom naraziť nech jej dačo spadne z ruk a jej to zdvihni že prepač a sa začni s ňou rozpravať ako telenovela
s tou penazenkou sa mi to lubi mne by nevadilo keby sa mi chalan len tak prihovoril, samozrejme ak by to nebol nejaky odpudivy jedinec atd.. mna raz zastavil nejaky solventny styridsiatnik a normalne mi tam na ulici zacal hadzat take komplimenty, ze aka som krasna a neviem co..kukam ze co? zlepsilo mi to naladu, aj ked chudak zostal smutny ze s nim nikam nepojdem neviem preco vzdy maju na mna zalusk nejaki stari chlapi.. a inak minule sa mi stalo ze som sa skoro sama prihovorila jednemu feeeeest peknemu chalanovi s ktorym som si vymenila taky pohlad ze som sla dokolien ale ja som prilis hrda na to aby som oslovila prva,ale potom mi to bolo luto no heheh
sry ale pride mi vtipne ak niekto kto ma 16 napise ze ma vela technik ako zbalit babu mala otazka kolko sa ti ich podarilo zbalit na prvy pohlad ??? ani ja by som sa neodvazil napisat ze mam vela taktik lebo holku ktoru nepoznas nemozes nanu robit haluze ktore mozno nepochopy a mozno sa jej zdaju uchylne musis ju nechat aby ona ukazala co ma rada a potom sa len drzis temy urcite zaberaju vtipy nikoho si nedoberaj potom pomali prejdi na dvojzmysli a tak komplimenty nikdy neublizia za uspechy nerucim aj ked kazde dievca na ktore som tie haluze urobil ma chcelo vidiet este raz ale potom sa z nas stali dobry kamosi a tak to skoncilo holku nezbalis len tak ked ide po ulici mozes odnej dostat akurat tak cislo toto je realita a nie americke filmy kde sa manik prejde po ulici a ma na krku 30 dievcat aj ked a co poviem vam co chcete ja mam svoju lasku tak nech si ju najde aj niekto iny piste ci to ete funguje uz som to dlho neskusal presne od 1.5.2008 by nebolo vhodne keby som tieto technyky praktizoval
...Hm, tak ja som to trosku domotkal....nechcel som aby to vyznelo tak ze JA mam vela technik, ze balim holku na kazdom semafore, proste len ze poznam zopar trikov a ked sa naskytne rpava chvilka tak neaky vyskusam...aj ked len zo srandy
tresni ju po hlave zo zadu a potom bež tak aby ťa nevidela (vyber si miesto kde nie je veľa ľudí) a potom sa tvár, že si naháňal toho , čo ju udrel a že idete spolu do nemocnice a opnúkneš jej odvoz to určite zaberie
a teraz vážne.. podľa mňa by bolo účinné keby si bol sám sebou a hlavne sa na nič nehral skús sa jej opýtať na niečo.. či nevie kde je ten a ten club alebo niečo keď ti povie že kde je tak sa jej opýtaj či tam chodí. A keď ti povie, že áno.. tak povedz, že dúfaš vo vaše stretnutie možno to zabierie na mňa by to bralo no
presne nahod sako, drahu karu, najlepsie nieco male spicate odtien rychle ferrari, alebo nieco velke a tmave a uvidis zeny idu odjakziva po penazoch a prestizi maju to vrodene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
..aj ked je tam risk ze ak je jedna nepovolna odjebu vas vsetky
..a ma porazi ked to bude TRANSVESTIT
ale ak sa chceš penazenkovat....thak mozme dohodnut
,,natocime na video...
Však najlepšie je zažmurkať,umsiať sa ja neviem aj tak by som nešla s hocikym koho stretnem na ulici že niekde na drink skus do enj narokom naraziť nech jej dačo spadne z ruk a jej to zdvihni že prepač a sa začni s ňou rozpravať ako telenovela
a teraz vážne.. podľa mňa by bolo účinné keby si bol sám sebou a hlavne sa na nič nehral skús sa jej opýtať na niečo.. či nevie kde je ten a ten club alebo niečo keď ti povie že kde je tak sa jej opýtaj či tam chodí. A keď ti povie, že áno.. tak povedz, že dúfaš vo vaše stretnutie možno to zabierie na mňa by to bralo no