za vetko si ľudia môžu sami, nenažranci pomätení... najhorie je to, že trpia nevynní ľudia, ako napríklad ja... je pre mňa naozaj veľkým sklamaním, že sa naša krásna Matka Zem rúti do záhuby... trebalo by nám veru ten koniec sveta, vyhubme háveď, nech planéta Zem prežije!
ja sa staroby určite dožijem chácháchá !! a ostatné chujoviny ma nezaujímavú prečo by aj mali? u nás je v šetko v poho ! a blbý angličania a egypcania ma netrápia bléé!! humus !!
Akurát dnes keď dávali tie rýchle správy na markíze som si hovorila, že toto nedopadne dobre. Skončí to hrozne a najhoršie je, že na vine sú ľudia. Jebnutí ľudia.
@romanzkrajinyx potravin je sice malo, ale ropy mame minimalne na dalsich 100 rokov.. a to podla pesimistickych prognoz uz o 30 rokov sme nemali mat nic. Kazdopadne je to jedno, ak dojde ropa, ropne spolocnosti vytiahnu zo suflikov patenty na alternativne pohony a ideme dalej..
A Zem? Ked si priroda zmysli, ze tu do 5 minut skonci zivot aky dnes pozname, tak sa mozme aj na hlavu postavit a nic s tym nespravime. My sme mali pani, aby sme mali moc nad takym kolosom akym je planeta..
A k téme: myslím si že už naozaj niečo musí prísž lebo Zem je preľudnená a celý svet je strašne zlý a dejú sa tú samé všeliaké zlé veci a my si nevážime čo Stvoriteľ stvoril a všetko to pre náš luxus ničíme...Boh sa zato hnevá...!
@romanzkrajinyx chlapec ty si utri mlieko a otvor oci.. amici par rokov dozadu objavili v strednej amerike tolko ropy, ze este deti tvojich vnucat ju budu tlacit do nadrzi...
@romanzkrajinyx nezabudaj, ze vsetko co nasavas su propagandy a hlavne ked niekto hovori ako je niecoho malo, ako sa to rychlo minie, ako sa to rychlo pokazi atd.. vsetko su to sracky od nedostatku ropy az po globalne oteplovanie.. vdaka takymto katastrofickym predikciam sa velmi lahko ovlada verejna mienka..
@romanzkrajinyx momentalne sa uz dost dlho cena ropy neodvija od jej mnozstva, ale od jej dopytu a samozrejme aj od inflacie, ktora kazdorocne stupa.. az ked sa preda vsetka arabska ropa a zacne sa vo velkom predavat ta americka az potom to budu vysoke ceny.. toto je zatial slaby odvar.
Vždy tu bolo milión negatívnych vecí, len sa to tak nevyhadzovalo ľuďom na oči, to je nový trend vďaka ktorému sú ovečky vystrašené a žijú pod tlakom.. Kto chce si všíma aj to dobré a kto nie tak zachvíľku zinfarktuje.. veľa šťastia.. vypnite správy a šupšup radšej von :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
2.Zabudol si na grécku krízu
3.Zabudol si na bankrot Islandu
4:Zabudol si prepad USA akcií
5.Zabudol si nedostatok ropy a potravy
6.Zabudol si na extŕemnu preludnenosť Zeme
7.Zabudol si na to, že pravdepodobne nás nepochovajú ale zomrieme len tak
8.Svet už nebude svetom..
Tool vydava novy album!
Isis ma nove live-ky!
In Flames na Slovensku!
15. rocnik Beskydu!
Horkyze Slize zvalcovali tinejdzerov novou vulgarnou pesnickou!
Birdz ma coraz viac poruch, ale nadalej funguje!
V ZOO Praha sa narodili male zirafky!
Ivan Tasler prekvapuje z vystupenia na vystupenie!
Zelezny muz udrzal na sebe 200kg!
Kam ten svet speje!!! Ukazy roku 2011 :´(
amen
ľudia zabudli na stvoriteľa a to je problém!...
správaju sa ako vládcovia vesmíru a ničia všetko čo im príde do cesty a hlavne duchovné hodnoty.........
takéto počínanie nemôže zostať bez odozvy, obrodenie Zeme a myslenia ľudí sa už začalo.......filip
môj skromný názor je, že koniec sveta je spôsobí len to že ho ľudia čakajú a že sa tak chovajú akoby mal byť. kebyže tomu nik neverí, nestane sa to.
perunko kuš!
filip
The frontline is everywhere
Hospitals not profit full
The market bull's got pockets full
To advertise some hip disguise
View the world from American eyes
Tha poor adore keep feeding for more
Tha thin line between entertainment and war
fix the need, develop the taste
Buy the products or get laid to waste
Coca-Cola was back in the veins in Saigon
In Rambo 2, he got a dope pair of Nikes on
Godzilla pure motherfuckin' filler
Get your eyes off the real killer
A Zem? Ked si priroda zmysli, ze tu do 5 minut skonci zivot aky dnes pozname, tak sa mozme aj na hlavu postavit a nic s tym nespravime. My sme mali pani, aby sme mali moc nad takym kolosom akym je planeta..
» www.worldometers.info/cz/...
» en.wikipedia.org/wiki/Peak_oil...
» www.theinsider.org/news/article.as...
» science.howstuffworks.com/environmental/e...
atd.
A áno s tými 100 rokmi maš pravdu za predpokladu
1.Spotreba bude rovnaka ako dnes čo nieje pravda stúpa a rýchlo(grafy na wikiepdie cekni)
2.Objavíme nové ložiská
a by the way peace
@zajko30 presne tak máš pravdu...ľudia zabúdajú na Stvoriteľa